سیدعلی موسوی، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: تاکنون محصول ۹۰ درصد معادل ۲۱۴ هزار هکتار از شالیزارهای این استان درو شده است.
او به برداشت مکانیزه ۸۲ درصدی اراضی شالیزاری گیلان اشاره کرد و افزود: برداشت مکانیزه با کمباینهای مخصوص برنج در ۱۷۳ هزار هکتار از شالیزارها انجام شده است.
گیلان بزرگترین تولیدکننده ارقام بومی و با کیفیت برنج در کشور به شمار میآید که با ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری، رتبه اول کشور را از لحاظ سطح زیرکشت و رتبه دوم تولید برنج را به خود اختصاص داده است.
معاون جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه برداشت محصول برنج با توجه به شرایط آب و هوایی تا یک هفته آینده به اتمام میرسد، به شالیکاران گیلانی توصیه کرد: کشت راتون را در دستور کار قرار دهند.
موسوی همچنین تصریح کرد: کشاورزان میتوانند پس از برداشت برنج، کشت دوم از جمله پاچ باقلا و سبزیجات برگی و غدهای مانند شبدر برسیم و علوفه تریتریکاله را داشته باشند.
به گفته او، بذر علوفه شبدر برسیم برای گیلان تهیه شده و کشاورزان برای دریافت آن میتوانند به مراکز خدمات جهاد کشاورزی استان مراجعه کنند.