علی جنتی گفت: با هدف تحقق برنامه راهبردی و به منظور جذب نخبگان برای فعالیت در بخشهای مختلف دانشگاه علوم پزشکی تبریز اقدامات اولیه و اداری انجام شده است و به تدریج تعدادی از نخبگان با همکاری و هماهنگی بنیاد نخبگان جذب میشوند.
وی با اشاره به اینکه مصاحبه استخدامی ۱۸ نفر از نخبگان معرفی شده از سوی بنیاد ملی نخبگان در دانشگاه علوم پزشکی تبریز انجام شده است اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی تبریز امیدوار است با پیگیری برنامه جذب نخبگان علاقهمند به فعالیت در زمینه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی، سطح کیفی خدمات بهداشتی درمانی را ارتقا دهد.
وی ادامه داد: در دستگاههای اجرایی تیمی حرفهای شامل گروهی از استادان دانشگاه، حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع، مدیریت منابع انسانی و افراد متخصص واجد شرایط از طرف سازمان امور استخدامی برای انجام مصاحبههای تخصصی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز مستقر شده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه روشهای مصاحبه حضوری در چارچوب روش مصاحبه بنیاد ملی نخبگان است گفت: این تیم شایستگی ها، توانمندیها و جنبههای حرفهای افراد شرکت کننده در مصاحبه حضوری را ارزیابی و افراد مستعد برای فعالیت در واحدهای دانشگاه علوم پزشکی را شناسایی کرده و مکاتبات برای جذب آنها به وزارتخانه را صورت داده است.
دانشگاه علوم پزشکی مرکز آذربایجان شرقی با داشتن حدود ۹ هزار دانشجو در ۲۰۰ رشته تحصیلی و ۳۳ واحد آموزشی جزو دانشگاههای برتر کشور به شمار میرود و در حال حاضر ۱۹۰ دانشجوی خارجی نیز در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
این دانشگاه ۸۷۵ عضو هیائت علمی دارد و با برخورداری از ۳۰ مرکز تحقیقاتی تاکنون حدود ۱۰ هزار طرح تحقیقاتی را به جامعه علمی ارائه کرده است.