سید احسان خاندوزی در سفر به همدان و در جمع فعالان اقتصادی استان گفت: در اقتصاد نفتی زده دستگاههای اجرایی توجهی به منافع تولید کنندگان نداشته باشند و حس بی نیازی به جهت وابستگی به نفت و ارز کشور در آنها رسوخ یافته بود.
او گفت: درآمد کشور از محل نفت تامین میشد و یکی از برکات دوره تحریمها این بود که اقتصاد را از وابستگی به نفت نجات داد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: در دولت سیزدهم سهم درآمدهای پایدار و مالیاتی را جایگزین در آمدهای نفتی کردیم و وابستگی بودجه دولتی هم اکنون به درآمدهای مالیاتی است و با همت دولت رئیسی جهت گیریها عوض شده و دستگاههای اجرایی باید توجه ویژه به تولید کنندگان داشته باشند.
خاندوزی گفت: دستگاههای اجرایی ماهها فعالان تولیدی را برای اعطای گواهی بهره برداری آنها را معطل میکردند، اما الان دولت مردمی سیزدهم تکریم فعالان اقتصادی را در دستور کار قرار داده است و ما تازه وارد دوران جدیدی شدیم و اگر چه هنوز از بقایای دوران قبل مظاهر زیادی باقی مانده، اما تغییر مسیر شروع شده و در اینجا ما بعنوان ستاد اقتصادی دولت کنار فعالان اقتصادی هستیم.
او گفت: ما معتقدیم هر چه زودتر فعالیتها شروع شود یعنی اشتغال و درآمدهای صادراتی بیشتر میشود و جهت گیری دولت مردمی بر این اساس است که تولید کننده قدر ببیند و در صدر نشیند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با تاکید بر اینکه بی عدالتی در سهم بریها در حال اصلاح است گفت: مناطقی هستند که با یک دهم تسهیلات مناطق دیگر آباد میشود و سفرهای استانی فقط یک نماد است که باید مدیریت اداره کشور در دورترین نقاط کشور نشسته شود تا بروکراسی و نظام اداری غیر عادلانه اصلاح شود.
خاندوزی گفت: در حوزه تسهیلات بانکی تمام بانکهای دولت را ملکف کردیم که نه تنها ۵۰ درصد سپرده مردم باید در استان صرف شود بلکه ۱۰۰ درصد سپردهها در استان خرج شود و منابع تجمیع شود.
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: در خصوص عملکرد غیر قانونی بانکهای استان ۶ بانک مشخص شد که کمتر از ۳۰ درصد منابع را صرف تسهیلات داخلی میکنند و درخواست ما این است که اگر تا ۳ ماه اصلاح رویه نشود شعبات آن بانک در استان تعطیل میشود تا سرمایه گذاری در استان و ناعدالتی در استان با همکاری یکدیگر یه سمت عدالت اجتماعی در عمل پیش برود.
خاندوزی در مورد ابلاغیههای متغیر و ساعت به ساعت ساعت گفت: حدود ۳۰ درصد بخشنامههای کشور امسال کاهش یافته است.
او با اشاره به اینکه پیمان سپاری ارزی محصولات کشاوزی و محصولات خاص موجب برگشت ارز به کشور میشود، گفت: تفاهم و اجماع نظری بین دولت و فعالان اقتصادی نیاز است و مصارف اصلی کشور مدیریت شود هر کالای بی ارزش وارد نشود و باید با شرایطی باشد که صادر کنندگان ما منابع خود را به داخل بیاورند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: قیمت خرید تضمینی باید به موقع اعلام شود و وزیر جهاد در حال تلاش است که هرچه زودتر اعلام کند و این حق کشاورز است که به موقع و قیمت مناسب و منطقی محصول وی خریداری شود.
خاندوزی گفت: در سال ۱۴۰۰ هفت میلیون و در سال گذشته چهار میلیون تن گندم وارد کشور شد و امسال کمتر از یک میلیون تن نیاز به واردات گندم خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه هرگونه افزایش سرمایه که توسط شرکتها و بنگاههای اقتصادی بزرگ انجام شود معاف از مالیات خواهند بود، افزود: امسال مواردی را داشتیم که بعضا شرکتی با ۱۰ هزار سود سالانه داشتند به جهت اجرا شدن همین طرح تشویقی به جای پرداخت مالیات معاف از مالیات شدند و هزینه را در سرمایهگذاری تزریق کرد.
وزیر اقتصاد و دارایی تاکید کرد: سال گذشته نرخ رشد سرمایه گذاری ۶.۷ درصد بود که امیدواریم امسال تا پایان سال به عددی بزرگتر از این نرخ برسیم.
? انتقادات به مصوبه کمیسیون تلفیق برای معافیت اعضای هیأت علمی دانشگاهها از مالیات پلکانی
از جیب مردم مایع می گذارید.
روزانه یک میلیارد دلار خرج ایدئولوژی میشه!
تا بحال بخش زیادی از پول نفت بین رفقا تقسیم می شد برای خوش گذرونی آقازاده ها و فقط مقدار کمی از آن صرف امور مملکت و مردم می شد حالا دیگه علنا میگن خرج رفقا زیاد شده و تمام پول نفت رو لازم دارن .و هزینه های جاری مملکت باید از جیب مردم بد بخت تامین بشه....
در شیاز بازار زرگرهای مجهز به عابر بانک شده و هیچ طلافروشی کارتخوان ندارد اداره مالیات هم چشمش را بسته و نمی بیند
مطب دندانپزشکها کارت خوان ندارد باز هم چشمها بسته است
پاساژ فروش موبایل مجهز به عابر بانک است و کارتخوانی وجود ندارد باز هم چشمها بسته است بعد به دنبال درآمد پایدار میکردند؟!!
جدیدا بیشتر کسایی که کارت خوان دارن طلب پول نقد میکنن
فکری بکنید
چرخه جیب مردم به دولت و بالعکس