جوکار نماینده مردم یزد، اشکذر، زارچ و بخش ندوشن در مجلس نشست اعضای مجمع خیران توسعه و ترویج آموزشهای فنی و حرفهای استان یزد با بیان اینکه خیران پشتوانه عظیمی در کشور هستند، گفت: خیران ما در همه حوزهها با هدف رفع مشکلات مردم ورود پیدا کرده اند و اقدامات ارزنده بسیاری انجام داده اند که جای بسی تقدیر و تشکر دارد.
او با اشاره به اینکه مجمع خیران توسعه و ترویج آموزشهای فنی و حرفهای میتواند ظرفیتهای خوبی برای آموزشهای مهارتی ایجاد کند، افزود: بازار کسب و کار بسیار مهم است و ارائه آموزشهای مهارتی به نسل جوان میتواند بر آیندهی شخص و جامعه اثربخش باشد.
نماینده مردم یزد، اشکذر، زارچ و بخش ندوشن در مجلس در خصوص نحوه فعالیت مجمع خیران توسعه و ترویج آموزشهای فنی و حرفهای استان یزد، گفت: فعالیتها و اهداف این مجمع باید شفاف و به صورت مکتوب قابل ارائه باشد تا همه در جریان اقدامات این مجمع قرار گیرند.
جوکار با تاکید بر بحث استعدادیابی، اظهار داشت: هر فردی استعداد انجام هر کاری را ندارد و اگر در کنار بحث آموزش فنی و حرفه ای، استعدادیابی نیز مورد توجه قرار گیرد خروجی بهتری داریم و اگر علاقه و استعداد با یکدیگر آمیخته شود، فرد در انجام امور و پیشرفت در آن حوزه شغلی بسیار موفقتر عمل میکند.
او با اشاره به اینکه آموزشهای فنی و حرفهای در نهایت باید تبدیل به کسب و کار برای افراد شود، افزود: برای ارائه راهکاری مهارتی به افراد ابتدا باید پیش زمینههایی همچون مشاوره، راهنمایی، ارزیابی و شناسایی توانمندی و ظرفیت و در ادامه برای اشتغال آفرینی باید تسهیلات قرض الحسنه فراهم کرد.
رئیس مجمع نمایندگان استان یزد راه اندازی شهرک مهارت را در یزد بسیار اثربخش دانست و اظهار داشت: با توجه به جمعیت انبوه در شهرستان یزد، راه اندازی این شهرک بسیار مفید است که در این خصوص نیز باید فضاهای مورد نیاز و مکان یابی به درستی انجام گیرد.
جوکار با اشاره به اینکه اگر بخواهیم فضای مجازی به فضای کار تبدیل شود در وهله اول باید آموزشهای مهارتی نو و جدید به نسل جوان ارائه شود، عنوان کرد: فضای مجازی بیشتر در جامعه ما به یک فضای تفریحی و سرگرمی تبدیل شده در صورتی که افراد بسیاری از این فضا درآمدزایی دارند که نیاز است در این خصوص برنامه ریزی شود تا بتوان از آن به بهترین شکل ممکن بهره برد.