یوسف شعبانی در هجدهمین آیین تجلیل از تعاونیهای برتر استان مناسبت هفته تعاون گفت: ۷۲۸ تعاونی تولیدی، ۱۸۵ تعاونی توزیعی و ۳۸۰ تعاونی در حوزه خدمات فعالیت دارند.
او با اشاره به اینکه ۱۰ تعاونی از استان همدان برای اولین بار به رقابت ملی راه یافتند ادامه داد: در این آیین از ۲۳ تعاونی برتر دارای رتبه کسب شده استانی و شهرستانی تجلیل میشود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان گفت: ۲۲ تعاونی از ابتدای سال جاری تاکنون در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با هدف حمایت از تولیدیها احیا شده است.
شعبانی گفت: در حوزه تعاونی مسکن، استان همدان جزو استانهایی هست که ۹۸ درصد از تعهدات خود را در حوزه تعاونی مسکن معادل هشت هزار و ۶۴۷ واحد محقق کرد و جزو استانهای موفق و برتر در سطح کشور با کمترین میزان چالش حقوقی هستیم.
او گفت: سهم ۲۵ درصدی تعاونیها در اقتصاد کشور در حالی در اصل ۴۴ قانون اساسی مطرح شده است که با نگاهی به آمارها میتوان دریافت که شرکتهای تعاونی بنا به دلایل مختلف هنوز نتوانستهاند به این مهم دست یابند و در برنامه هفتم توسعه رشد ۲ درصدی برای هر سال پیش بینی شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان گفت: بخش تعاونی اقتصاد در ۱۳ شهریور ۱۳۷۰ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید و وزارت تعاون به منظور اعمال نظارت دولت و حمایت و پشتیبانی از این بخش در همان سال تشکیل شد.
به گفته شعبانی رشد اقتصادی، فقرزدایی، اشتغال مولد، یکپارچگی اجتماعی، تقویت کارآفرینی و مدیریت، تمرکز سرمایههای کوچک در قالب سرمایههای متوسط و کلان از اهداف مهم تشکیل شرکتهای تعاونی در کشور است.
او گفت: تعاونیها به لحاظ اقتصادی به عنوان یکی از موثرترین راههای توسعه پایدار در برنامههای توسعه کشور قرار دارند و یکی از عوامل موثر نیز در تحقق حماسه اقتصادی و بهبود فضای کسب و کار در کشور تعاونیها هستند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان گفت: استان همدان حدود هفت درصد اشتغال تعاونیهای کشور را به خود اختصاص داده است.
در پایان از ۲۳ تعاونی برتر استان همدان، همزمان با هفته تعاون تجلیل شد.