با حضورنماینده ولی فقیه در استان، استاندار، نمایندگان مجلس و جمعی از مدیران و مسئولان دستگاههای مختلف، شامگاه امروز شنبه چهارم شهریور ماه، ششمین جلسه شورای اداری برگزار شد.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان در این جلسه اظهار کرد: سادهزیستی، بیتکلف بودن، در دسترس بودن و احساس خدمتگزاری کردن از ویژگیهای مردمیبودن یک مسئول در نظام اسلامی است.
حجتالاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی اذعان کرد: کسانی که در حاجتمندی مردم تلاش میکنند، در روز قیامت ایمن هستند.
او با اشاره به ویژگیهای مردمیبودن مسئولان اظهار داشت: نکته اول در مردمی بودن خصوصا در نظام اسلامی، سادهزیستی است به معنای اینکه اهل اشرافیگری و تجملات نیست.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان تصریح کرد: اگرچه در بسیاری از اوقات شاید نتوانیم به دلایل منع قانونی یا در توانمان نباشد، کاری برای دیگران انجام دهیم، اما چون تلاشمان را میبیند، راضی و قدردان است.
او با تاکید بر اینکه همه دولتها و کاربدستان باید مردمی باشند، افزود: فرد مردمی باید سادهزیست باشد، یعنی اهل اشرافیگری و تجملاتی نباشد.
حجت الاسلام پورذهبی ویژگی دیگر فرد مردمی را در دسترس بودن برشمرد و بیان کرد: در دسترس نبودن کلاس نیست، اینکه وقت ملاقات به هر کسی ندهیم و پاسخگوی تلفنمان باشیم، برخیها بهجای پاسخدهی، تلفنشان را از دسترس خارج میکنند.
او بیتکلف و بدون تشریفات بودن را دیگر ویژگی فرد مردمی ذکر کرد و یادآور شد: البته شاید برخی اقدامات، لازمه کار اداری باشد، گاهی اوقات بهجای اینکه تشریفات کمک کار ما باشد، ضد کار است.
نماینده ولی فقیه در کردستان خطاب به مسئولین خدمت به مردم را شایسته عنوان کرد و گفت: در خدمتگزاری رضایت خداوند و مردم مدنظر قرار بگیرید و در راستای حل مشکلات مردم گام بردارید تا شکاف و فاصلهای بین مردم و مسئولین بوجود نیاید.
مدیرعامل شرکت آبفا کردستان نیز در این جلسه با اشاره به تکمیل و اتمام ساخت پروژه تصفیه خانه آب دیواندره پیش از موعد برنامه ریزی شده، تحقق این موضوع را نمود کار جهادی در دولت سیزدهم با هدف ارائه خدمت به مردم استان دانست.
محمد فرهاد اظهار داشت: کار تأمین آب شهر دیواندره از گالریهای واقع بر رودخانه قزل اوزن به مساحت ۵ هکتار انجام میشد که با لولههای تعبیه شده در بستر رودخانه، آب، تصفیه و به ایستگاه پمپاژ قره غیبی منتقل و از آنجا توسط ۲ واحد ایستگاه پمپاژ به طول ۸ کیلومتر به داخل شهر منتقل و در داخل شهر نیز ۲ ایستگاه پمپاژ دیگر، کار انتقال اب به مخازن شهر را برعهده دارند.
او افزود: با هدف تأمین آب بلندمدت پایدار برای شهر دیواندره، اجرای پروژه تصفیه خانه آب از سال ۱۳۹۱ با ظرفیت ۲۵۰ لیتر بر ثانیه آغاز و تا پیش از دولت سیزدهم با صرف ۳۵ میلیارد تومان هزینه ۶۷ درصد پیشرفت داشت، اما به دلیل عملکرد نامناسب پیمانکار، وی خلع ید و عملیات اجرایی متوقف شده بود.
مدیرعامل شرکت آبفا کردستان در ادامه گفت: با سفر وزیر نیرو در دی ماه سال ۱۴۰۰ به استان، دستورات لازم در راستای تأمین منابع مالی و شروع به کار مجدد پروژه صادر و بلافاصله با بکارگیری پیمانکار، عملیات اجرایی ادامه یافت و مقرر شد تا پایان شهریورماه امسال این پروژه به اتمام برسد.
فرهاد افزود: با توجه به بروز تنش آبی و افزایش کدورت آب در تأسیسات قره غیبی در مردادماه جاری، راه اندازی و بهره برداری از تصفیه خانه آب دیواندره، پیش از موعد و طی اقدامی جهادی در دستور کار قرار گرفت و خوشبختانه در دهم مردادماه جاری، تصفیه خانه وارد مدار و تنش آبی شهر برطرف شد.
او خاطرنشان کرد: از مجموع ۲۵۰ لیتر بر ثانیه ظرفیت تصفیه آب در این پروژه، ۱۷۰ لیتر برای شهر دیواندره و مابقی برای ۷۲ روستای مجتمع اوباتو در نظر گرفته شده تا تأمین آب این روستاها نیز انجام شود.
در ادامه این جلسه از تلاشهای استاندار کردستان در راستای توسعه و تحول استان در همه ابعاد با وجود همه محدودیتها توسط نمانیده ولی فقیه در استان تجلیل شد.
گفتنی است در حاشیه این جلسه سامانه انتصابات و اطلاعات مدیران استان کردستان، با حضور استاندار کردستان و نماینده ولی فقیه در استان رونمایی شد.