تیم ملی والیبال ایران در فینال مسابقات قهرمانی آسیا از ساعت ۱۸ امروز در ارومیه مقابل ژاپن صفآرایی کرد.
اولین امتیاز را در حالی که ایران دو بار شانس داشت، کسب کند، ژاپن گرفت. سرویس ژاپن از دست رفت. ساموراییها باز هم امتیاز گرفتند و سرویس را از دست دادند. جای خالی ژاپنیها در زمین ایران جای گرفت. سید محمد موسوی بازی را به تساوی کشاند. توپگیری عالی در زمین ایران با پاس خوبی همراه نشد و «ایشیکاوا» در حمله مجدد، آبشار خود را به امتیاز تبدیل کرد. «نیشیدا» از دست مدافعان ایران امتیاز گرفت و ژاپن را پنج بر سه پیش انداخت.
میلاد عبادی پور هم از دستان مدافعان ژاپن، امتیاز کسب کرد. او با هوشمندی، بازی را به تساوی کشاند. نقشه «پایپ» را ایشیکاوا با شلیکی محکم در زمین ایران خواباند. ایران، نتیجه را روی عدد ۶ مساوی کرد. پاس بریده ژاپن را محمد طاهر وادی میتوانست جمع کند، اما موفق نبود. میثم صالحی از سرانگشتان مدافعان ژاپن، امتیاز به دست آورد. دفاع خوب موسوی، ایران را هشت بر هفت جلو انداخت. اولین وقت استراحت فنی اعلام شد. صالحی در حالی که از تور فاصله داشت، آبشار زد و دفاع ناقص ژاپن با فرود توپ در زمین این تیم همراه بود. ژاپن یک امتیاز گرفت و اختلاف را به حداقل رساند.
امین اسماعیل نژاد دفاع شد، ولی توپ به بیرون رفت و امتیاز به ایران رسید. ایشیکاوا با آبشاری بلند امتیاز گرفت. سید محمد موسوی، دیوار بلندی روی تور مقابل آبشار «تاکاهاشی» بست و ایران را ۱۱ امتیازی کرد. ژاپن اجازه نداد اختلاف بیشتر شود. آبشار میلاد عبادی پور راهی اوت شد و دو تیم روی عدد ۱۱ مساوی شدند. جای خالی وادی در دفعه اول برگردانده شد، ولی او دوباره با دو دست، توپ را در زمین ژاپن فرود آورد. بازی پایاپای و نفسگیر دنبال شد. سرویس ایشیکاوا از دست رفت. خطای تور از نیشیدا، نتیجه را ۱۴ بر ۱۲ به سود ایران کرد. «فیلیپ بلین» سرمربی فرانسوی ژاپن درخواست بازبینی داد که موفق بود. آرنج، ولی زاده به تور برخورد کرده بود و نتیجه ۱۳ - ۱۳ شد.
ژاپنیها در یک رفت و برگشت، توپ را در زمین ایران خواباندند و جلو افتادند. رالی جذابی شکل گرفت و میلاد عبادی پور میخواست توپ را به دست مدافعان ژاپن بکوبد که ژاپنیها هوشمندانه دست خود را کشیدند و اختلاف را به دو امتیاز رساندند. ساموراییها امتیاز شانزدهم را هم کسب کردند و با سه امتیاز اختلاف به استقبال وقت استراحت فنی دوم رفتند.
شلیک اسماعیل نژاد از کنار دستان مدافعان ژاپن در زمین این تیم خوابید. ژاپن به امتیاز هفدهم نیز دست یافت. آبشار تماشایی صالحی از فاصلهای دور به زیبایی تبدیل به امتیاز شد. او اسپک بعدی خود را هم به قدری محکم زد که دریافت ژاپنیها به اوت رفت. اختلاف به یک امتیاز کاهش یافت. نیشیدا آبشار خود را به زمین ایران کوبید. ایران ۱۹ بر ۱۷ از ژاپن عقب بود که تعویضی در زمین ساموراییها انجام گرفت. ناهماهنگی وادی و موسوی باعث شد کاپیتان ایران به توپ نرسید و دوباره اختلاف به سه امتیاز برسد. بهروز عطایی درخواست تایم اوت کرد. سرویس «کای» به اوت رفت.
صابر کاظمی، جواد کریمی و شهروز همایونفرمنش وارد زمین شدند. سرویس همایونفرمنش فایدهای نداشت و ژاپنیها امتیاز ۲۱ را هم گرفتند. صابر کاظمی از دستان مدافعان ژاپن امتیاز گرفت. اشتباه از جواد کریمی، باعث شد ضربه آرام ژاپن تبدیل به امتیاز شود؛ ۲۲ بر ۱۹ به سود ژاپن. سرویس ساموراییها از دست رفت. سرویس محکم صابر کاظمی هم به بیرون رفت. عطایی باز هم وقت استراحت گرفت و به بازیکنانش تذکر جدی داد. آبشار امین اسماعیل نژاد هم به بیرون رفت و اختلاف به چهار امتیاز رسید. عطایی درخواست ویدیوچک داد تا شاید توپ به سرپنجههای مدافعان ژاپن خورده باشد.
ایران امتیاز اول را گرفت، ولی ژاپن دو امتیاز پیاپی کسب کرد. اشتباه مدافع وسط ژاپن، فرصت را در اختیار صالحی قرار داد و او بازی را به تساوی کشاند. سرویس ایران به بیرون رفت. میثم صالحی آبشار زیبای دیگری زد و امتیاز به دست آورد، اما سرویس خود را از دست داد. ضربه میلاد عبادی پور مقابل تکدفاع به بیرون رفت و ژاپن پنج بر سه پیش افتاد. سید محمد موسوی اختلاف را به حداقل رساند. نقشه «پایپ» ژاپن به امتیاز ششم تبدیل شد. عبادی پور دفاع شد، ولی در ادامه کاظمی، امتیاز پنجم را گرفت.
ژاپنیها با نقشه «پایپ» یا همان «دوبله وسط» امتیاز گرفتند. عبادی پور باز هم اختلاف را به یک امتیاز رساند. ژاپن باز هم پیروز به وقت استراحت فنی اول رفت. سرویس «نیشیدا» از دست رفت. صابر کاظمی موفق شد بازی را به تساوی بکشاند. نیشیدا باز هم امتیاز گرفت. ژاپن به سرعت توانست سه امتیاز پیاپی کسب کند. عطایی مجبور شد وقت استراحت درخواست کند. ایران به امتیاز نهم دست یافت. سرویس کاظمی راهی اوت شد. ایران به امتیاز دهم رسید، ولی در ادامه سرویسهای پراشتباه، صالحی نیز توپ خود را به تور کوبید.
آبشار صابر کاظمی از مقابل تکدفاع به بیرون رفت و نتیجه ۱۴ بر ۱۰ به سود ژاپن شد. کاظمی خواست توپ را آرام از روی تور رد کند، ولی ایشیکاوا دست او را خواند و اختلاف را به پنج رساند. عطایی قبل از امتیاز ۱۶ و فرا رسیدن وقت استراحت فنی دوم، تایم اوت گرفت. میلاد عبادی پور با آبشاری بلند، امتیاز یازدهم را کسب کرد. توپگیری عالی موسوی با پاس بدی همراه شد و در نهایت خطای تور، ژاپن را به امتیاز شانزدهم رساند. سرمربی ایران درخواست بازبینی داد، ولی فایدهای نداشت، چرا که وادی به تور برخورد کرده بود. وقت استراحت فنی دوم فرا رسید.
میلاد عبادی پور مقابل سه مدافع موفق بود و ایران را به امتیاز ۱۲ رساند. مبین نصری وارد زمین شد. ایشیکاوا با پرشی قابل توجه، ژاپن را به امتیاز ۱۷ رساند. عبادی پور باز هم آبشار خود را به امتیاز تبدیل کرد. سرویس ایران از دست رفت. آمار خطای سرویس شاگردان عطایی بسیار بالا بود؛ نتیجه ۱۸ بر ۱۳ به نفع ایران. توپ ژاپن به بیرون رفت، اما در بازبینی مشخص شد روی خط انتهایی زمین ایران فرود آمده و اختلاف به ۶ امتیاز رسید. سرویس ژاپن از دست رفت. محمد فلاح در خط سرویس قرار گرفت، ولی باز هم نیشیدا توانست آبشار خود را در زمین ایران بخواباند. صابر کاظمی دفاع شد و ژاپن هفت امتیاز پیش افتاد. سرویس ژاپن از روی تور رد نشد.
ژاپن با توپگیری زیبا و آبشاری حسابشده از دستان مدافعان ایران امتیاز گرفت. ژاپن هم خطاهای سرویس زیادی داشت؛ ۲۲ بر ۱۶ به سود ایران. نیشیدا با جای خالی، تیمش را به امتیاز ۲۳ رساند. عبادی پور با کمک دستان مدافعان ژاپن، ایران را ۱۷ امتیازی کرد.
محمد فلاح اولین امتیاز ست سوم را کسب کرد ما تاکاهاشی بازی را به تساوی کشاند. سرویس ژاپن به بیرون رفت. نیشیدا مقابل یک مدافع موفق بود. توپگیریها و آبشار خوب، ژاپن را به امتیاز سوم رساند. دریافت بد در زمین ایران میتوانست دردسرساز شود، ولی فلاح امتیاز چهارم را برای کشورمان کسب کرد. سرویس اسماعیل نژاد به تور برخورد کرد. عبادی پور در حالی که مدافعی را مقابل خود نداشت، آبشار خود را به اوت زد. ضربه موسوی روی پاس کوتاه به امتیاز تبدیل کرد.
اسماعیل نژاد دفاع شد و ژاپن هفت بر ۶ پیش افتاد. امتیاز هشتم برای ژاپن و اولین وقت استراحت فنی. اشتباهات پیاپی از ایران سبب شد اختلاف به سه امتیاز برسد. سرویس نیشیدا به آنتن برخورد کرد و در اتفاقی جالب، آنتن افتاد! نتیجه ۹ بر هفت به سود ژاپن. دفاع خوب از ایران، اختلاف را به حداقل رساند. امین اسماعیل نژاد هم در یکی از روزهای بد خود دفاع شد. توپگیریهای عالی و دفاع بینقص ژاپن، اختلاف را به چهار امتیاز رساند. بهروز عطایی درخواست تایم اوت کرد. محمد فلاح، ایران را به امتیاز ۹ رساند. ایشیکاوا با آبشاری محکم، ژاپن را ۱۳ امتیازی کرد. امتیاز چهاردهم نیز برای ژاپن بود و سرمربی تیم ملی ایران باز هم وقت استراحت گرفت.
سرویس ژاپن راهی اوت شد و ایران را به امتیاز دهم رساند. سرویس ساده میلاد عبادی پور به راحتی در اختیار پاسور قرار گرفت و ژاپن امتیاز پانزدهم را نیز کسب کرد. صابر کاظمی با آبشاری بلند، منطقه انتهایی زمین ژاپن را نشانه گرفت. محمد فلاح سرویس زد و ژاپن در دو مرحله، آبشار را تبدیل به امتیاز کرد. ۱۶ بر ۱۱ ژاپن پیش بود و وقت استراحت فنی دوم فرا رسید. ژاپن سرویس خود را خراب کرد. میلاد عبادی پور به زیبایی توپ را برگرداند، ولی ژاپن در برگشت، آبشار خود را در زمین ایران فرود آورد. اختلاف پنج امتیازی پابرجا ماند. سرویس «کای» به تور برخورد کرد.
سرویس خوب نصری با دریافت مناسبی در زمین ژاپن همراه نبود، اما عبادی پور قدر این فرصت را نداست و توپ را به بیرون فرستاد. تاکاهاشی از میان دستان دو مدافع، نتیجه را ۱۹ بر ۱۳ کرد. سرویس ژاپن به قدری محکم بود که به زمین این تیم برگشت و با آبشاری هوشمندانه به امتیاز بیستم تبدیل شد. سرویس بعدی نیشیدا به تور برخورد کرد؛ ۲۰ بر ۱۴ به سود ژاپن. پوریا حسین خانزاده به زمین رفت و در خط سرویس بهجای سید محمد موسوی قرار گرفت. ایشیکاوا روی نقشه «پایپ» یک امتیاز دیگر کسب کرد. تاکاهاشی با سرویسی کنترلشده، امتیاز مستقیم سرویس به دست آورد. اختلاف به هشت امتیاز رسید. ایران به امتیاز پانزدهم رسید، ولی سرویس بعدی خراب شد. فلاح روی پاس بریده، توپ را به امتیاز تبدیل کرد. صحنه مشکوک بود، اما «بلین» درخواست بازبینی نداد.
سرویس خوب عبادی پور با دریافت مناسبی همراه نشد و کاظمی به راحتی توپ را در زمین ژاپن خواباند. آبشار ژاپنیها بدون برخورد به دستان مدافعان ایران راهی اوت شد. «بلین» درخواست ویدیوچک داد، اما نتیجهای نداشت. نیشیدا روند امتیازگیری ایران را قطع و امتیاز بیستوچهارم را کسب کرد. ژاپن به امتیاز بیستوپنجم رسید و برنده ست سوم و مجموع بازی لقب گرفت.
بابا خودکشی نکنید ایران هیچوقت نمیتونه ژاپن رو ببره .بهترین مربی دنیا رو هم ایران داشته باشه باز هم میبازه
بازی به این مهمی را درپایتخت برگزار کنید نه درشهر که عدهای مایع آبروریزی باشند.
واقعا که تمام دستاوردهای این چند ساله رو براحتی بر باد دادین.
من از نتیجه ناراضی هستم ولی در مورد تیم باید بگم سطح آمادگی (جسمانی و روانی )بازیکنان نسبت به ژاپنی ها خیلی پایین تر بوده است حال دلیل آن را باید کارشناسان باید نظر بدهند که مربوط به کادر فنی و یا خود بازیکنان هستند
باتشکر
به امید موافقت
خدایی ۳ به صفر باختن دیگه خیلی بد بود
آیا صرفا قهرمان لیگ داخلی شدن و یا با جوانان قهرمان شدن رزومه خوبی برای سرمربی بزرگسالان شدن هست؟!
این عطایی یه ماه پیش نابود کرد اعتبار والیبال و امروز هم کرد بچه های تیم انگار مریض بودند
ژاپن از بی دقتی بچه های تیممون امتیاز گرفت
ب والیبال توجه شه خیلی نتیجه خواهد داد همچنان ک سابقه موفقیت دارد
تبریک ب بازیکنهای ژاپن
از بازیشون آدم لذت میبرد
چند سال پیش ایران بدون از دست دادن یه ست قهرمان آسیا میشد.
گیرن
یه زمانی والیبالمون خوب بود، اینقدر مدیریت خوبی انجام شد که الان ژاپنم حتی نمیبریم. دم تماشاگرا گرم که ژاپنو تشویق میکردن
تک تک بازیکنان ایرانی را مقایسه کنید از ژاپنیها سر هستند مهم چینش درست و ایجاد هماهی موثر میان آنهاست. شما کافیه دلیل تعویض های مکرر و بیمورد تیم را از مربی بپرسید تا متوجه شویم که ضربه اصلی را از کجا خورده ایم.ای کاش در همه موارد اینقدر ولایتمدار بودید!!!
ولی بازهم دیر نیست جوانان قوی و با نشاط انشاالله تزریق به تیم بزرگسالان میشوند و با زهم غوغا میکنن
جوانگرایی چی مربی نمیتونه محرک تیم باشه
قبلا یکدفعه بازی برمیگردوندند
یه مربی بزرگ میخواد تیم
بهتره استعفا بده چون مسابقات بعدیم همینه
انتضار بیشتر از این نباید داشته باشیم
آقای عطایی
لطفا استعفا دهید
همه مربیان یه تبلت یا کاغذ دستشونه و بین ستها و تایم اوتها تیم مقابل رو آنالیز و نکات فنی را به بازیکنان گوشزد میکنن ولی دریغ از اینکه یکبار عطایی و کادر فنی ما اینکارو کرده باشن،چون تیم فقط با بازیکن خوب و تمرین برنده نمیشه بلکه بیش از ۵۰درصدش مربوط به تاکتیک و آنالیز دقیقه که متأسفانه ما در هیچ زمینه ای این مهم را نداریم
احتمالا دوره بعدی همینارا هم نمیبریم