مسعود مهدوی نیا معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: کاهش تولید شیر خشک به دلایل مختلف باعث کمبود این مکمل غذایی در سراسر کشور شد.
او افزود: باتوجه به اینکه بیشترین موالید در خوزستان ثبت میشود و همچنین رغبت به استفاده از یک محصول، سبب شد این کمبود در استان در مقایسه با سایر استانها بیشتر احساس شود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ادامه داد: با پیگیریهای انجام شده از سازمان غذا و داروی کشور، سهمیه شیر خشک به استان تعلق گرفت و مقادیری وارد شد.
آقای مهدوی نیا میگوید: داروخانههایی برای عرضه شیر خشک نان انتخاب شده اند که به صورت مسقیم بر آنها نظارت میشود تا کمبود این محصول و مشکل خانوادهها برای تهیه این مکمل غذایی رفع شود.
او با بیان اینکه انواع شیر خشک موجود در بازار از کیفیت یکسان به دلیل تبعیت از یک فرمولاسیون مورد تائید بهداشت جهانی برخوردار هستند، گفت: بنابراین تفاوتی در آنها وجود ندارد و میتوان با خیال آسوده مصرف کرد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز افزود: در برخی مواقع که نوع شیر خشک مصرفی تغییر میکند، ممکن است دستگاه گوارش نوزاد واکنش دهد، اما با تکرار مصرف این مشکل رفع خواهد شد.