حسین مالکی معاون حملونقل این ادارهکل گفت: تاکنون ۶ هزار و ۱۷۲ وانتبار در سامانه ثبتنام و کارت هوشمند دریافت کردهاند که بیشترین عمر متوسط این خودروها ۱۱ تا ۱۵ سال است.
معاون حملونقل ادارهکل راهداری و حملونقل جادهای چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه این تعداد خودرو ۱۵۳۶ راننده از سن ۳۰ تا ۴۹ سال دارند، افزود: متوسط باری که توسط وانتبارها جابهجا میشوند عدد و وزن کمی دارند چراکه بیشتر بارها درون شهری و معمولا وسایل منزل و خورده ریز هستند.
وی ادامه داد: جلساتی با صنوف وانت بارها برگزار شد و حضوراً در جمع رانندگان حاضر شدیم و آنها را در خصوص دریافت کارت هوشمند، بیمه و ... توجیه کردیم، اما ازآنجایی که رانندگان باید برای انجام این عملیات هزینه کنند استقبالی از این طرحها نشده است.
بیشتر بخوانید
مالکی بیان کرد: در راستای تامین سوخت و بارنامه نیز جلساتی با شرکت نفت و پلیسراه برگزار شد، اما هنوز سازو کارها آماده نیست و موافقتی با صدور بارنامهها انجام نشده است.
معاون حملونقل ادارهکل راهداری و حملونقل جادهای استان اظهار کرد: طبق پیگیریها رانندگان با کمترین مدرک نیز میتوانند کارت هوشند دریافت کنند و در صورت تخلف افرادی که کارت هوشمند دارند کمیسیون برایشان تشکیل و با آنها برخورد میشود.
وی با بیان اینکه اجباری از سمت این اداره برای ثبتنام رانندگان وجود ندارد، افزود: تنها پلیس میتواند با ثبت مواردی تحت عنوان تخلف رانندگان را مجبور به ثبتنام در سامانه کند.
مالکی با بیان اینکه افرادی که حرفهای در این حوزه کار میکنند دارای کارت هوشمند هستند، ادامه داد: رانندگانی که در سامانه ثبتنام نکردند قابل کنترل نیستند و قاعدتاً اگر تخلفی انجام دهند امکان برخورد با آنها وجود ندارد.
معاون حملونقل ادارهکل راهداری و حملونقل جادهای استان اظهار کرد: آمار تصادف معمولا در این قشر بالا است و مواردی مانند سوار کردن مسافر در کابین عقب ممنوع است که متاسفانه این امر به وفور درحال انجام است.
وی در پایان گفت: در جلسات قاچاق کالای استان مسئله نداشتن کارت هوشمند برخی وانتبارها که سبب بروز برخی تخلفات از جمله قاچاق کالا میشود مطرح شده است، اما تا کنون دستورالعملی در این خصوص صادر نشده است.