سازمان اوقاف و امور خیریه کشور برای پیگیری و همکاری در ساخت بیمارستان جایگزین نمازی اعلام آمادگی کرد.

حجت الاسلام والمسلمین احمد شرفخانی رئیس مرکز خیریه سازمان اوقاف و امور خیریه کشور به همراه دکتر سید ابوالفضل هاشمی اصل معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با حضور در بیمارستان نمازی، از فضای درمانی این مرکز در بخش‌های مختلف، بازدید کرد.

حجت الاسلام والمسلمین شرفخانی رئیس مرکز خیریه سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در این بازدید با حضور در بخش‌های مختلف این مرکز مانند تریاژ، تحت نظر، حاد یک و دو، عمومی و اورژانس، فضای درمانی این بیمارستان را مورد بررسی قرار داد.

طرح در حال ساخت مرکز درمان بیماران مبتلا به سرطان با ۴ هزار و ۸۰۰ مترمربع مساحت، از دیگر بخش‌های مورد بازدید رئیس مرکز خیریه سازمان اوقاف و امور خیریه کشور بود.

همچنین در نشست هم اندیشی رئیس مرکز خیریه سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، راهکار‌های توسعه مرکز آموزشی درمانی نمازی به عنوان یکی از مراکز مهم ارائه خدمات درمانی در جنوب کشور، بررسی شد.

رئیس مرکز خیریه سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در برنامه سفر امروز خود به شیراز و پس از بازدید از فضای درمانی بیمارستان نمازی، با رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دیدار کرد.

حجت الاسلام والمسلمین احمد شرفخانی رئیس مرکز خیریه سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در این نشست با اشاره به بازدید از بیمارستان نمازی، به حجم بالای بیماران بستری در این مرکز آموزشی درمانی اشاره و اظهار کرد: بیمارستان نمازی به عنوان بزرگترین و مجهزترین مرکز درمانی قطب پزشکی کشور، در وضعیت مطلوبی از نظر فضای فیزیکی قرار ندارد و برای ارائه خدمات مناسب به بیماران، نیازمند توسعه و گسترش است.

نشست هم اندیشی رئیس مرکز خیریه سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز

او با تاکید بر اهمیت این موضوع، آمادگی سازمان اوقاف امور خیریه کشور را برای پیگیری و همکاری در ساخت بیمارستان جایگزین نمازی اعلام کرد.

دکتر سید وحید حسینی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست با اشاره به اهمیت و نقش بیمارستان نمازی در کشور و منطقه گفت: بیمارستان نمازی بزرگترین مرکز درمانی دانشگاه به شمار می‌رود که مسئولیت پوشش درمانی حجم بالایی از مراجعان و بیماران را بر عهده دارد.

او افزود: درصد بالایی از مراجعه کنندگان به بیمارستان نمازی، بیمارانی از سایر استان‌های کشور تشکیل می‌دهند که برای دریافت خدمات درمانی تخصصی و فوق تخصصی به این مرکز مراجعه می‌کنند.

او ارتقای کیفی خدمات بیمارستان نمازی را نیازمند توسعه این مرکز دانست و گفت: با توجه به نبود فضای مناسب برای توسعه این مرکز، نیاز به ساخت بیمارستان جایگزین وجود دارد که در این زمینه، همکاری و مشارکت سازمان اوقاف و امور خیریه کشور اهمیت بالایی دارد.

دکتر سید ابوالفضل هاشمی اصل معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست ضمن ارائه توضیحاتی در مورد اقدامات انجام شده در بیمارستان نمازی گفت: با توجه به استهلاک، فرسودگی و حجم بالای مراجعه بیماران به این مرکز، ساخت بیمارستان جایگزین می‌تواند گام موثری در توسعه خدمات سلامت در این قطب پزشکی کشور باشد.

او افزود: با توجه به وقف نامه مرحوم محمد نمازی در جهت ارائه خدمات بهداشتی درمانی به مردم، درآمد این مرکز آموزشی درمانی برای استمرار ارائه خدمات، نگهداشت و هزینه‌های داخلی صرف می‌شود که پیگیری برای توسعه این بیمارستان به نفع مردم، با همکاری و مشارکت سازمان اوقاف و امور خیریه در حال انجام است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.