علی نیکزاد عضو شورای مرکزی فراکسیون انقلاب مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی درباره روند رسیدگی به طرح استیضاح وزیر کشور که در رسانهها به آن پرداخته شده است، گفت: به نظر بنده موضوع استیضاح منتفی است و تصمیمات باید موجبات وحدت قوا را فراهم کند. امروز کشور نیاز به انسجام و همدلی برای عبور از مشکلات را دارد و قطعا قوا با یکدیگر تعامل سازندهای خواهند داشت.
وی تاکید کرد: همانگونه که رهبر معظم انقلاب تاکید داشتهاند «رأی» نمایندگان حق الناس است و باید در قبال این حق الناس ادای وظیفه شود لذا برای تحقق این مهم لازم است تمام مسوولان اجرایی استان کنار نمایندگان بوده و آنها را در انجام خدمت به مردم یاری کنند مخصوصا که هدف هر دو گروه یعنی نمایندگان و مسوولان دولتی استانها، کمک به بهبود وضعیت استان بوده و عدم همراهی با نمایندگان تبعات معناداری برای مردم در پی خواهد داشت.
نماینده مردم اردبیل، نمین، نیر و سرعین در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه نمایندگان فعلی که رأی خود را از مردم دارند تا خرداد ۱۴۰۳ باید در این سمت خدمت کنند، تاکید کرد: طبق قانون، زمانی که برگزاری انتخابات و تبلیغات ۱۰ روزه آغاز شود، وزارت کشور باید نسبت به کاندیداها و کاندیداهایی که هم اکنون نماینده مجلس هستند، بی طرف باشد و این امری قطعی است. طبیعتا این امر بدیهی و قطعی نباید بر روی سایر اقدامات و همکاریهای نمایندگان و فرمانداران و استانداران اثر منفی داشته باشد. نباید فراموش کنیم انتخابات یک موضوع است و نباید خدمت به مردم را متوقف کند.
ملت بگوش باشید این دوره مجلس بودار شده
حق ناس مال نماینده واقعی خلق الله است نه نماینده رانتی
هجوم بی سابقه اتباع بیگانه
وضعیت طالبان و حق آبه
بورس و فساد علنی رانت خوران و نوسانگیران
اینها برای استیضاح تمام دولت کافی است چه برسه یک وزیر
و نهایت سواستفاده از اون صندلی حرام میکنند
حرامتان باد ریال به ریالی که در میارید
و نهایت سواستفاده از اون صندلی حرام میکنند
حرامتان باد ریال به ریالی که در میارید
در ماجرای افزایش یک شبه قیمت نان بدون اعلام و اطلاع قبلی به مردم که از شرق کشور شروع شد و به باقی استان ها رسید و خنده دار تر از همه که وزارت کشور تکذیب کرد این موضوع را!!!!!!!!!!!!
نکنه این افزایش بدون اطلاع قبلی به مردم هم کار دشمنان بود!؟
به نظر شما، برای داشتن یک مجلس پویا و حرفه ای و در خور شأن ایران و نظام و انقلاب، اگر برای داوطلبان نمایندگی مجلس،کنکور برگزار شود،بهتر نیست. ؟ سؤالات کنکور هم چند قسمت باشند،مثلأ؛ عمومی، اختصاصی (متناسب با هر حوزه نمایندگی)، قانون نویسی، قانون اساسی، اجتماعی،خانواده، علمی و آموزشی، کشاورزی، اقتصادی (اقتصاد محلی، ملی، بین المللی) سیاسی (ملی، بین المللی، روابط خارجی منطقه ای و جهانی)، فرهنگی (فرهنگ بومی، ملی، بین المللی)و سؤالاتی که به کار نمایندگی مجلس و قانونگذاری مربوط هستند. ؟؟؟؟؟؟