ابراهیم سانی خانی گفت: میزبانی رویدادهای ورزشی در سطح ملی که در استان قم شکل میگیرد مهم است.
سانی خانی عنوان کرد: سال گذشته ۱۱۷ قهرمان بین المللی و در سال جاری ۱۵۰ قهرمان بین المللی داشتهایم که این امر نشان از استعداد بالای جوانان قمی در عرصه ورزش است.
مدیر کل ورزش و جوانان استان قم بیان کرد: ۱۰۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات سفر ریاست جمهوری به قم جذب شده که این امر کار بزرگی بوده و در این راستا مجموعه استانداری پیگیریهای خوبی داشتند.
مدیر کل ورزش و جوانان استان قم تصریح کرد: تلاش شده تا مسئولین ادارات مختلف استان قم با اهمیت امر ورزش آشنا شوند و بخشی از بودجه خود را به ورزشهای مختلف اختصاص دهند و بودجههایی که جذب میشود در جهت تأمین تجهیزات و تقویت زیرساخت هزینه میشود.
سانی خانی گفت: برخی از اماکنی که ظرفیت استفاده ندارد به مجموعههای مردمی، بسیج و مسجد واگذار میشود تا جوانان در این مراکز به امر ورزش بپردازند.
مدیر کل ورزش و جوانان استان قم ادامه داد: استخر ۷ تیر بعد از ۱۰ سال تعمیر و تجهیز شده و در آستانه بهره برداری است و ورزش قایقرانی ما امروز در کشور حرف برای گفتن دارد که این مجموعه برای این ورزش در نظر گرفته خواهد شد.
سانی خانی عنوان کرد: امروز برای ساخت استخر ۳۵ میلیارد تومان هزینه نیاز است، اما ما تلاش داریم تا اماکن ورزشی فعلی را با قیمتهای پایین تجهیز و بازسازی کنیم.
او ادامه داد: اکثر اماکن ورزشی قم در دست ۴۹ هیئت ورزشی است و برخی از آنان چند سالن ورزشی را در اختیار دارند چرا که تعداد ورزشکاران آن رشته بیش از سایر رشتهها است.
مدیر کل ورزش و جوانان استان قم با بیان اینکه ۶ زمینی که در پردیسان گرفتیم با اولویت با هیئتهای ورزشی واگذار میشود، افزود: امروز این درخواستهایی برای ایجاد آکادمیهای ورزشی در منطقه پردیسان وجود دارد و امیدواریم با راه اندازی این مراکز ورزش در این منطقه بیش از گذشته رونق یابد.
سانی خانی بیان کرد: امروز باشگاههای خصوصی در قم پای کار آمدند و به جامعه ورزش استان کمک میکنند و نهادهایی همانند آموزش و پرورش، کانونهای مساجد و سپاه نیز در میدان حاضر هستند.
مدیر کل ورزش و جوانان استان قم افزود: در حال پیگیری هستیم تا بزرگترین آکادمی بدمینتون آسیا در قم احداث شود که زمین این مجموعه آماده سازی شده است و مقدمات کار در حال پیگیری است.
او گفت: داشتن هتل ورزشی برای میزبانی رقابتها مهم است که در این زمینه پیگیریهای لازم در حال انجام است و از ورود بخش خصوصی به این امر استقبال میکنیم.
سانی خانی با بیان اینکه معتقدیم که ورزش باید همانند قدیم در کوچه پس کوچههای شهر جاری باشد افزود: تلاش میشود تا ۷ زمین فوتبال در سطح شهر قم که هر کدام ۶۰۰ میلیون تومان هزینه دارد احداث شود.
مدیر کل ورزش و جوانان استان قم گفت: ۱۲ میلیارد تومان برای حضور یک تیم فوتبال در لیگ دست دوم نیاز است که بخش خصوصی باید به این عرصه ورود کند چرا که بخش دولتی از عهده هزینههای تیم داری بر نمیآید.
او ادامه داد: زمینی در بخش قنوات وجود دارد، اما به اندازه یک زمین فوتبال نیست که پیشنهاد شد در این زمین استخر احداث شود.
مدیر کل ورزش و جوانان استان قم تصریح کرد: هر بخش تولیدی و اقتصادی در امر ورزش قم هزینه کند و مبالغ به تأیید هیئتهای ورزشی برسد مالیات آنان تقسیط خواهد شد و تسهیلات بانکی نیز به آنان داده میشود.
مدیر کل ورزش و جوانان استان قم اضافه کرد: سالن ورزشی و زمین مینی فوتبال در این منطقه وجود دارد که زیر بار نمیرود و باید در گسترش اماکن ورزشی نیازسنجی صورت گیرد.
سانی خانی با بیان اینکه قیمت سانسهای ورزشی در مناطق مختلف استان قم متفاوت است و بسته به میزان استقبال جوانان دارد افزود: تمامی سالنهای ورزشی قم تکمیل است و بخشی از سانسها را به مراکز فرهنگی از جمله کانون مساجد بدون دریافت هزینه میدهیم.
او افزود: ۴۰۰ باشگاه خصوصی در قم وجود دارد که بخشی از بار ورزش استان قم را به دوش میکشند.
سانی خانی گفت: سرانه ورزشی استان قم ۵۴ سانتی متر است که این میزان در کل کشور ۸۰ سانتی متر است که برای رسیدن به این عدد ۲۰ سال زمان نیاز دارم.
مدیر کل ورزش و جوانان استان قم در خصوص احداث ورزشگاه ۴ هزار نفری قم نیز بیان کرد: آوار برداری سقف فروریخته آن انجام شده که امید است با ترک تشریفات به مجموعه برای تکمیل به قرارگاه خاتم واگذار شود.