سعید بخشنده گفت: ۲ هزار و ۶۰۰ مورد بازدید در سالجاری از مراکز تهیه، توزیع و مواد غذایی، شیرینی فروشیها، سامانههای آبرسانی و اماکن عمومی زیر پوشش دانشکده علوم پزشکی اسفراین انجام شد.
وی افزود: در این بازدیدها ۲۵ مورد پرونده تخلفات نیز به مراجع قضایی شهرستان معرفی شد.
مدیرگروه بهداشت محیط دانشکده علومپزشکی اسفراین ادامه داد: جدای از این اقدامات هزار و ۴۶۶ مورد کلرسنجی از آب شرب و ۸۲ مورد آزمایشهای میکروبی نیز انجام شده است.
بخشنده با اشاره به بازدید مستمر کارشناسان سلامت از مراکز تهیه، توزیع و مواد غذایی و اماکن عمومی، گفت: گروههای بازرسی دانشگاه علوم پزشکی، اصناف، تعزیرات حکومتی، اداره صنعت، معدن و تجارت وظیفه نظارت بر اماکن عرضه و توزیع مواد غذایی و اقامتی را بر عهده دارند.
وی تاکید کرد: شهروندان در زمان خرید مواد غذایی به مشخصات کامل بهداشتی مندرج بر روی بسته بندی همچون تاریخ تولید و انقضا توجه کنند و موارد احتمالی تخلف را به شماره تلفن ۱۹۰ سامانه ارتباط مردمی وزارت بهداشت اطلاع دهند.
چهار هزارو ۵۸۸ واحد صنفی در اسفراین خراسان شمالی فعالیت میکنند.