با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، ضمن رونمایی از پوستر ششمین سوگواره ملی اربعین دانشگاهیان، برگزاری این رویداد و همچنین دومین آئین تقدیر از خادمین اربعین دانشگاهیان، به دانشگاه علم و صنعت ایران واگذار شد.
در این مراسم عبدالحسین کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، جعفر پور، قائم مقام و مشاور معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، مهندس صفری معاون مدیرکل فرهنگی واجتماعی وزارت علوم و از طرف دانشگاه علم و صنعت ایران، منصور انبیاء رئیس دانشگاه، مهندس خالقی مشاور رئیس و مدیر کل دفتر ریاست و روابط عمومی، معینی معاون فرهنگی و اجتماعی، کوهدار مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه و موسوی معاون مدیر کل دفتر ریاست و روابط عمومی حضور داشتند.
در ابتدای این نشست، انبیاء رئیس دانشگاه علم و صنعت، در سخنانی گفت: دانشگاه علم وصنعت ایران در همه ابعاد به ویژه در حوزه فرهنگی مفتخر است که سرآمد و مورد عنایت همه بزرگان از جمله مقام معظم رهبری بودند و ایشان دانشگاه علم و صنعت ایران را فیضیه دانشگاههای کشور یاد کردهاند.
وی افزود: دانشگاه علم وصنعت ایران در تمام عرصههای علمی، پژوهشی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی ایفای نقش میکند و خیلی از بزرگان و مسئولین کشوری و لشگری از دانش آموختگان این دانشگاه بودهاند.
وی اظهار داشت: در این مدت دوسال که به عنوان خادم دانشگاه مسئولیت دارم، تعداد فعالیتهای فرهنگی در حوزههای اساتید، دانشجویی و کارمندی در دانشگاه علم و صنعت ایران، چشمگیر بوده است. برگزاری اردوی دانشجویان نوورود کارشناسی و یا برگزاری اردوهای فرهنگی و زیارتی متعدد در سال گذشته برای دانشجویان، اساتید و کارکنان به همراه خانوادهایشان، میزبانی برگزاری دوره آموزشی و فرهنگی دانشجویان بین المللی سراسر کشور، برگزاری طرح ولایت و دهها برنامه دیگر گواه این موضوع است.
وی در پایان اظهار داشت: برگزاری ششمین سوگواره اربعین دانشگاهیان که برنامهای در راستای نهضت بزرگ عاشورا و قیام امام حسین (ع) است، برای دانشگاه علم وصنعت ایران، مایه افتخار است.
در ادامه این نشست، کلانتری، گفت: همه انبیا سفینه نجات بوده و طبق روایتها امام حسین (ع) بزرگترین وسریعترین سفینه النجاه هستند. در واقع آن حرارتی که حضرت امام حسین (ع) ایجاد میکند، تاریخ را به حرکت وا مدارد و بیشک انقلاب اسلامی، نتیجه آموزههای سیدالشهدا است و ما معتقدیم کارهای فرهنگی که مرتبط با حضرات معصومین و در راس آنها سید الشهداء و شهدا باشد از بیشترین تاثیر و اثرگذاری برخوردار میباشد. بنای جشنواره سوگواره اربعین، در سالهای گذشته بنا نهاده شده و امسال برگزاری ششمین دوره آن به دانشگاه پر افتخار علم و صنعت ایران محول شده است
وی در پایان تاکید کرد: از سال گذشته طرح تقدیر از خادمین اربعین آغاز شد و امسال شاهد اجرای دومین دوره آن هستیم.
صفری، به عنوان سخنران بعدی اظهار داشت: به هرحال هرکدام از دانشگاهها در این سالها تلاششان بر این بوده است که به هرنحوی برغنای این برنامهها بیفزایند. ما امیدواریم و باور داریم میتوانیم این رویداد را به بلوغ کامل برسانیم و ازاین نظر از هر پیشنهادی که عزیزان داشته باشند، استقبال میکنیم.
معاون مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تصریح کرد: ایجاد سامانه اختصاصی از ویژگیهای دو دوره اخیر بوده که امسال ارتقاء نیز یافته و ما از طریق این سامانه با شرکت کنندگان مرتبط میشویم و این امر کار را بسیار تسهیل کرده است. همچنین در بخش تجلیل از خادمین اربعین، در سال گذشته، ده شاخص کلی داشتیم که ان شاء الله در این دوره نسبت به ارزیابی شاخص و ارتقاء آنها در سال جاری، اقدام مناسب صورت پذیرد.
انعقاد تفاهم نامه همکاری بین معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و دانشگاه علم و صنعت ایران با هدف توسعه همکاریهای مشترک در زمینه فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی و استفاده از ظرفیتهای علمی، فرهنگی، دینی و هنری بین دومجموعه، اعطای احکام رئیس و دبیراجرایی ششمین سوگواره ملی اربعین دانشگاهیان به دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه) و معینی (معاون فرهنگی و اجتماعی) و همچنین رونمایی از پوستر ششمین سوگواره اربعین دانشگاهیان پایان بخش این نشست بود.