آقای بابایی گفت: با توجه به اینکه از احداث ، طراحی و تعریف بخشهای کتابخانه مرکزی تبریز قریب به ۲۲ سال میگذرد نیاز بروزرسانی عمرانی و تجهیزاتی برای ارائه خدمات نو در این کتابخانه احساس میشد که با همکاری اداره کل عمرانی و امور کتابخانههای نهاد کتابخانههای عمومی کشور باز طراحی کتابخانه مرکزی تبریز در دستور کار قرار گرفت.
وی با تاکید براینکه سیاست نهاد کتابخانههای عمومی کشور اتمام پروژههای کتابخانههای مرکزی در سراسر کشور و همچنین بازطراحی کتابخانههای مرکزی موجود است افزود: باز طراحی کتابخانه مرکزی تبریز با تخمین هزینه کرد اولیه ۱۱۰ میلیارد ریال در سه بخش تعمیرات عمرانی، جابجایی بخش ها و بروزرسانی تجهیزات آغاز شده است.
مدیرکل کتابخانههای عمومی آذربایجان شرقی با بیان اینکه اساس کارکرد کتابخانهها در دنیا و در ایران تغییر کرده و آن تصوری که از کتابخانه به عنوان یک محیطی که در آن تنها امانت کتاب اتفاق میافتد یا با سالن مطالعه تعریف میشود تغییر کرده است گفت: در بازطراحی کتابخانه مرکزی تبریز توسعه بخش کودک و نوجوان، اتاق جلسات، آمفی تئاتر، ایجاد اتاق بازی، اتاق مادر و کودک، بخش دیداری-شنیداری، گالری، کلاس آموزشی تحت وب و... در نظر گرفته شده است.
کتابخانه مرکزی تبریز به عنوان یکی از غنی ترین کتابخانههای عمومی کشور با بیش از ۱۲ هزار نفر عضو شامل بخشهای مختلف ثبت نام، امانت، اهداگران، مرجع، بخش نابینایان، بخش کودک، دیداری شنیداری، خدمات فنی و نسخ خطی می باشد که دارای ۷۵۰ صندلی برای مطالعه عموم مردم می باشد.