فرماندار بن گفت: اعتبارات مطلوبی برای جبران بخشی از خسارت‌ها پرداخت شد و با تخصیص قیر رایگان هم به‌زودی تمام کوچه‌های روستای بارده آسفالت می‌شود.

سیلاب پارسال، به بخشی از شهر‌ها و روستا‌های استان چهارمحال و بختیاری آسیب وارد کرد که بیشترین خسارت را به بارده در شهرستان بن زد.

مسئولان شهرستانی و استانی روند بازسازی مناطق سیل‌زده بارده در شهرستان بن را بررسی کردند.

استاندار چهارمحال و بختیاری به‌همراه فرماندار بن و تعدادی از مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان با حضور میدانی در روستای بارده روند اقدامات انجام شده برای این منطقه سیل‌زده پس از یک‌سال را پیگیری کردند.


بیشتر بخوانید


فرماندار بن گفت: وضعیت ناشی از جاری شدن سیل سال قبل در روستای بارده با مدیریت جهادی کنترل شد.

رضا علی‌بیگی تاکید کرد: اعتبارات مطلوبی برای جبران بخشی از خسارت‌ها پرداخت شد و با تخصیص قیر رایگان هم به‌زودی تمام کوچه‌های روستای بارده آسفالت می‌شود.

وی با اشاره به لایروبی مسیل‌ها و سیل‌بند‌ها به‌صورت جهادی تصریح کرد: برای بازسازی سد خاکی بارده ۶۰ میلیارد ریال تامین اعتبار شد که کافی نیست.

وی یادآور شد: همچنین ۸۶ واحد احداثی در روستای بارده با پرداخت تسهیلات ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریالی و ۷۰۰ میلیون ریال تسهیلات بلاعوض از سوی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در مرحله ساخت قرار دارد.

مدیرکل بنیاد مسکن چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: ۴۳ واحد تعمیری نیز با پرداخت تسهیلات ۳۰۰ میلیونی ریالی در حال بازسازی است و در سال اخیر ۳۱۸ واحد مسکونی تسهیلات کمک معیشتی دریافت کرده‌اند.

وی گفت: پس از سیل بارده بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در ۲ بخش عمرانی و اعتبارات از محل ماده ۱۷ فعالیت خود را در این روستا شروع کرد.

ریاحی تصریح کرد: عملیات اجرایی احداث مسیل، پل و آسفالت در روز‌های آینده فعالیت آغاز می‌شود و تا شروع فصل سرما نیز به پایان می‌رسد.

وی یادآور شد: ۲۸۰ میلیارد ریال در قالب تسهیلات و کمک بلاعوض برای احداث و تعمیر واحد‌های مسکونی و کمک‌های معیشتی به مردم پرداخت شده است.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های شهری استانداری چهارمحال و بختیاری نیز گفت: واریزی‌ها به دهیاری بارده در سال گذشته، ۱۵ میلیارد ریال و در سه ماهه ابتدایی امسال ۱۰۰ میلیارد ریال بوده است.

علی زاهدی گفت: برای تکمیل ساختمان دهیاری بارده بانک رفاه اعتباراتی را اختصاص می‌دهد.

وی تاکید کرد: تسهیلات پرداختی کمیته امداد امام خمینی (ره) در مسکن و کمک‌های معیشتی ۶۰ میلیارد ریال بوده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: پُل قدیمی، حمام و قلعه تاریخی بارده در سیلاب سال گذشته خسارت دید.

علیرضا جیلان تاکید کرد: خوشبختانه در این سیلاب خسارتی به بنا‌های تاریخی بارده وارد نشد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری ادامه داد: این بنا‌های تاریخی از سوی مشاور مرمتی کارشناسی شده و در سامانه ستاد به مزایده گذاشته شده‌اند، اما هنوز پیمانکاری مشخص نشده است.

روستای بارده از توابع شهرستان بن در ۵۵ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.

سیلاب تابستان پارسال به بخشی از زیرساخت‌های شهرستان بن و کوهرنگ آسیب زد که در این زمینه دولت برای جبران این خسارت‌ها اعتباراتی را مصوب کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.