آزمایشگاه ملی نقشهبرداری مغز با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی جهت پاسخگویی به نیازهای پژوهشی و فناوری کشور در زمینه ایجاد زیرساخت لازم برای تصویربرداری وتحریک مغز جهت تحقیقات شناختی و ارائه خدمات دانش بنیان و روزآمد درحوزه علوم و فناوریهای شناختی ایجاد و فعال شد.
رئیس این هیئت آژانس ملی تحقیقات و نوآوری اندونزی در جریان گفت وگو با مدیران آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز، آمادگی این آژانس برای همکاریهای مشترک تحقیقاتی با کشورمان را اعلام کرد.
آژانس ملی تحقیقات و نوآوری اندونزی که در سال ۲۰۱۹ تشکیل شده از جایگاهی ویژه در سطح کابینه در دولت این کشور برخوردار است.
آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز از بخشهای مختلفی نظیر امآرآی، تحریک مغناطیسی مغز، تحریک الکتریکی مغز، طیف نگاری مادون قرمز عملکردی، الکتروانسفالوگرافی، پردازش آنالیز تصاویر تشکیل شده و مجهز به امکانات پیشرفته پردازش داده، تصاویر و سیگنال و همچنین آزمایشگاه واقعیت مجازی و ارزیابی شناختی است.
ارتقای موقعیت ایران در سطح منطقهای، ملی و بینالمللی و تقویت توان رقابتی پژوهشگران و فناوران در حوزه علوم و فناوریهای شناختی از طریق آموزش مستمر و فراهمآوری زمینههای فعالیت در زمینه تصویربرداری مغز، تحریک و پردازش اطلاعات مغز در سطح پیشرفته و روزآمد به منظور پشتیبانی از فعالیتهای پژوهشی، توسعه فناوری و آموزشی کلیه مراکز علمی کشور از اهداف کلان این مرکز علمی و تخصصی به شمار میآید.