مرکز اسناد انقلاب اسلامی نوشت: جنایتهای منافقین در دهه شصت بار دیگر در عملیات فروغ جاویدان نمایان شد. کشتار مردم در شهرهای تصرف شده حتی مجروحان و بیماران در اسلامآباد، نمایی از خوی جنایتکارانه رجویستها داشت. اما این تمام ماجرا نبود و در صورت پیروزی عملیات طرحهای وحشتناکتری هم در دستور کار بود.
سیدحجت سیداسماعیلی از اعضای سابق مجاهدین خلق که تجربه ۲۷ سال حضور در فرقه رجوی را دارد در خاطرات خود میگوید: پل پوت یک سیاستمدار کامبوجی بود که جنبش خمر سرخ به رهبری او از ۱۹۷۵ تا ۱۹۷۹ بر کامبوج حکم راند. در مدت ۴ سال حکومت خمرهای سرخ، دو میلیون نفر از جمعیت هشت میلیون نفری کامبوج را در کشتزارهای مرگ در گودالهایی که در زمین حفر کرده بودند، به رگبار بسته و سپس همانجا به خاک میسپردند.
دامنه جنایات خمرها به حدی بود که گزارشها، نسلکشی در این کشور را تأیید کردند. خانههای مردم آتش زده شد. اموال آنها به غارت رفت و صدها هزار نفر بدون آنکه گناهی کرده باشند، کشته شدند نظامیان سابق شقهشقه شدند. روحانیون، کارمندان دولت، روشنفکران، اساتید دانشگاه و کسبه، و هیچکس و هیچ طبقهای مشمول عفو قرار نگرفت.
رجوی هم در طراحی عملیات فروغ جاویدان و وقتی نیروها را در دوم مرداد سال ۱۳۶۷ در قرارگاه اشرف برای حمله به ایران توجیه میکرد و من هم شخصا در این نشست حضور داشتم گفت: وقتی تهران را تسخیر کردید تا ۴۸ ساعت با شما کاری ندارم هر کاری خواستید بکنید بعدا من آمده و عفو عمومی خواهم داد.
منبع: فارس