مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: دامپزشکی استان با ۴۲ تیم ثابت و سیار بر ذبح دام در مراسم‌های ایام تاسوعا و عاشورای حسینی در راستای ارتقای سطح بهداشت عمومی و حفظ سلامت عزاداران در استان ساماندهی شده است.

غلامرضا سرگزی  گفت: دامپزشکی استان با ۴۲ تیم ثابت و سیار و با همراهی ۲۱دامپزشک، ۴۱ ناظر بهداشتی و ۱۲ناظر شرعی بر کشتار دام قربانی جهت تهیه نذورات در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی نظارت شرعی و بهداشتی خواهند داشت.

وی افزود: توصیه می‌شود به منظور رعایت شرایط بهداشتی و اجتماعی، هیات‌های مذهبی، خیران و شهروندان باید دام خود را از میادین و مکان‌های مجاز عرضه دام زنده تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و عزاداران از کشتار دام در مکان‌های عمومی و مسیر تردد دسته‌های عزادارای، خودداری و کشتار در کشتارگاه‌های دام انجام دهند و از تماس مستقیم با خون دام که می‌تواند منشاء بیماری‌هایی از جمله تب کریمه کنگو، تب مالت و سایر عفونت‌های میکروبی باشد، جدا خودداری کنند.

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان هشدار داد: هیات‌ها و افراد برای از بین بردن احتمالی برخی از عوامل بیماری‌های زای دامی، از جمله عوامل بیماری تب کریمه کنگو و تب مالت، لاشه دام ذبح شده به صورت کامل حداقل به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری و از قطعه‌بندی گوشت تازه بلافاصله بعد از کشتار بدون رعایت مدت زمان مزبور جداً خودداری کنند.

وی ادامه داد: ادارات دامپزشکی شهرستان‌ها و شماره چهار رقمی ۱۵۱۲ برای ارتباطات مردمی به منظور انجام بازرسی‌های بهداشتی و شرعی و تایید سلامت لاشه و آلایش و ارائه مشاوره فعال هستند.

برچسب ها: دامپزشکی ، ماه محرم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار