معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: از توسعه صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت می کنیم و برای این مسئله برنامه‌ای خاص تدوین کرده‌ایم.

سیاوش ملکی‌فر گفت: صندوق نوآوری مولود قانون حمایت از کسب‌وکار‌های دانش‌بنیان است که در سال ۸۹ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید. 

وی با بیان این که امروز صندوق نوآوری و شکوفایی، تنها محلی برای ارائه وام به شرکت‌های دانش‌بنیان نیست، بلکه توانسته ۷۷ خدمت متفاوت در زمینه‌های تسهیلات، توانمندسازی، ضمانت‌نامه و سرمایه‌گذاری به شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه کند، تاکید کرد: از سوی دیگر بخش عمده‌ای از تمرکز صندوق، شکل‌دهی و نظام‌بخشی به زیست‌بوم تامین مالی فناوری در کشور بوده و در این مسیر سعی کرده از بازیگران مختلفی مانند شبکه بانکی کشور، بازار سرمایه، بخش خصوصی، بنگاه‌های تجاری و صنعتی بزرگ و سایر بخش‌ها استفاده کند. 

معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین در ادامه با اشاره به خدمات این صندوق به شرکت‌های غیردانش‌بنیان و فناور نیز اظهار کرد: با توسعه زیست‌بوم نوآوری کشور در سال‌های گذشته و از آن‌جا که صندوق نوآوری براساس قانون تنها مجاز به ارائه خدمات به شرکت‌های دانش‌بنیان است، سیاست ما بر این بوده است که با همکاری بازیگران مختلف، خدمات خود را به بدنه غیردانش‌بنیان نوآوری در کشور نیز برسانیم. در این باره صندوق نوآوری در سال‌های گذشته، اقدام به حمایت از توسعه صندوق‌های پژوهش و فناوری در سراسر کشور کرده است. 

ملکی‌فر افزود: امروز در تمام استان‌های کشور یک صندوق پژوهش و فناوری استانی در حال تامین مالی فناوری در استان‌هاست. علاوه بر آن دانشگاه‌های مادر نیز واجد صندوق پژوهش و فناوری شده‌اند. بخش دیگری از این صندوق‌ها به حوزه‌های تخصصی اختصاص پیدا کرده است؛ برای مثال امروز صندوق‌های حوزه سلامت، نفت، اقتصاد دیجیتال در حال تامین مالی تخصصی حوزه‌های نوآوری هستند. 

وی با اشاره به فعالیت ۷۰ صندوق پژوهش و فناوری برای ارائه خدمات، تسهیلات و ضمانت‌نامه به زیست‌بوم فناوری در کشور گفت: از سوی دیگر این صندوق‌ها از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی عاملیت سرمایه‌گذاری دارند. صندوق نوآوری در پرداخت تسهیلات و انجام حمایت‌های خرد از شرکت‌های دانش‌بنیان از طریق ساز و کاری به نام خط اعتباری با این صندوق‌ها وارد همکاری می‌شود. 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار