رئیس جمهور گفت: در تمامی تولیدات فرهنگی می‌بایست دلالت‌های محصولات بر تشویق فرزندآوری تمرکز شود به گونه‌ای که به مرور مسئله جمعیت به عنوان یک گفتمان قالب مورد توجه قرار گیرد.

پنجمین جلسه ستاد ملی جمعیت پیش از ظهر امروز (دوشنبه) با حضور رئیس جمهور برگزار شد.

سید ابراهیم رئیسی در این جلسه با اشاره به اهمیت موضوع تنظیم جمعیت و ضرورت رعایت اسناد بالادستی و قوانین مصوب در موضوع جوانی جمعیت، بازنگری در عملکرد دستگاه‌های مسئول در پیگیری مصوبات ستاد ملی جمعیت را ضروری خواند و بر جبران عقب‌ماندگی‌های متناسب با دغدغه موجود درباره این مسأله بسیار مهم و تقویت اقدامات فرهنگ‌ساز با رویکرد تشویقی تأکید کرد.

رئیس جمهور از اولویت‌های مسئله جوانی جمعیت را تقویت رویکرد‌های تشویقی و به ویژه فرهنگ‌سازی برای اقشار مختلف جامعه دانست و گفت: مجموعه اقدامات دستگاه‌ها متولی دراین زمینه باید به گونه‌ای باشد که جامعه احساس کند خانواده‌های دارای فرزند بیشتر کیفیت زندگی بالاتری خواهند داشت.

رئیس جمهور برنامه‌سازی در رسانه ملی در موضوع جوانی جمعیت را از مهم‌ترین اقدامات فرهنگ‌ساز خواند و افزود: در تمامی تولیدات فرهنگی می‌بایست دلالت‌های محصولات بر تشویق فرزندآوری تمرکز شود به گونه‌ای که به مرور مسئله جمعیت به عنوان یک گفتمان قالب مورد توجه قرار گیرد.

آیت الله رئیسی با اشاره به ضرورت تعیین نقشه راه متناسب برای دستگاه‌های متولی در مسئله تنظیم جمعیت، بر استمرار سیاست‌ها و تصمیمات به روز شونده برای رسیدن به نتایج مناسب در این حوزه تأکید کرد.

رئیس جمهور با تأکید بر تقویت رویکرد‌های بازدارنده در موضوع سقط جنین، به دبیر ستاد ملی جمعیت دستور داد با تشکیل کارگروهی متشکل از مسئولین وزارت بهداشت، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و قوه قضائیه ابعاد مختلف موضوع بدقت بررسی و نسبت به رفع آن‌ها اقدام شود.

«ضرورت جلوگیری از واردات دارو‌های غیر قانونی و برخورد با باند‌های مجرمانه و جرایم سازمان‌یافته»، «تقویت دبیرخانه ستاد ملی جمعیت با رویکرد چابک‌سازی آن» و «تدوین نقشه راه زمانبندی شده برای وظایف و اقدامات همه دستگاه در زمینه افزایش جمعیت» از دیگر تأکیدات رئیس جمهور در این جلسه بود.

در پنجمین جلسه ستاد ملی جمعیت همچنین ۸ مصوبه از جمله در زمینه تسهیل و رفع موانع فرزندآوری به تصویب اعضا رسید.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
بختیاریوند
۱۷:۵۱ ۰۲ مرداد ۱۴۰۲
وقتی قطب‌های خودروسازی در واقع به تک قطب جاده مخصوص محدود است چگونه انتظار زندگی بهتر را برای فرزندان خود داشته باشیم
قطب‌های خودروسازی را به دهها قطب و مخصوصا قطب‌های خودروهای پاک برقی و گازی افزایش دهید و
یا برای هر شناسه ملی ایرانی واردات یک خودرو پاک آزاد شود
Iran (Islamic Republic of)
Andikai
۱۷:۴۵ ۰۲ مرداد ۱۴۰۲
جمعیت مصرف کننده و بیکار چندان اهمیتی ندارد
جمعیت باید طبق فناوری و رشد و پیشرفت و تکمیل زیرساخت‌های اشتغال و طبق تولیدات کشور بالا رود و گرنه داشتن جمعیت بالا و در فقر و فلاکت بودن این جمعیت مهم نیست
همه کوتاهیها را برای افزایش جمعیت باید با کار و تلاش جهادی در ساخت و ساز و ساخت شهرها و شهرک‌های صنعتی و تولیدی و کارخانجات و تکمیل تمام زیر ساختها در سراسر کشور همراه باشد
توسعه سواحل و پایتخت اقتصادی شدن هرمزگان و بندرعباس بصورت جدی مد نظر قرار گیرد و اقتصاد دریامحور و بندری و تجاری و ترانزیتی در سواحل بسیار رشد کند و بسیاری از موارد اینچنینی در آبرسانی به نوبه و شرق و مرکز کشور از دریاها و اقیانوس و غیره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۳ ۰۲ مرداد ۱۴۰۲
امار بیکارها داریددددددددددددددددددددددددد
Iran (Islamic Republic of)
زاگرسیان
۱۷:۴۰ ۰۲ مرداد ۱۴۰۲
سیاست کلان شهری یک سیاست استعماری است باید به شهرستانها و روستاهای کوچک و اشتغال در روستاها و شهرستانها بها داد و این جز با تقسیمات بیشتر کشوری امکان پذیر نیست
Iran (Islamic Republic of)
فلفل
۱۶:۳۷ ۰۲ مرداد ۱۴۰۲
فرزندی که نتواند شیر و لبنیات بخورد ،نتواند گوشت بخورد (از پسته و بادام کیلویی ۷۰۰-۸۰۰ هزار تومان صحبت نمیکنم)،نتواند در آینده شغل و مسکن مناسب داشته باشد و لذا نتواند ازدواج کند ،برای چه به دنیا بیاید ؟؟!!! نیاید بهتر است!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۹ ۰۲ مرداد ۱۴۰۲
تا وقتی که شغل و مسکن نباشد جوانان ازدواج نمی کنند بعدش باید همه دهکها زاد و ولد کنند نه دهکهای فقیر که توانایی تربیت درست بچه ها را ندارند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۹ ۰۲ مرداد ۱۴۰۲
صد رحمت به روحانی
Iran (Islamic Republic of)
کمیل
۱۷:۲۶ ۰۲ مرداد ۱۴۰۲
هزار تا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۱ ۰۲ مرداد ۱۴۰۲
گرانی و تورم در خوراک و مسکن است و سیاست های تشویق فرزند آوری مثل آن است که پای کسی را با طناب ببندی و بگویی حالا بدو
Iran (Islamic Republic of)
Bakhtiyari
۱۵:۲۸ ۰۲ مرداد ۱۴۰۲
تعداد استانهای را به دویست استان افزایش دهید جمعیت هم رشد خواهد کرد سالهاست که تعداد استانهای کشور ثابت و زیاد نشدند
Iran (Islamic Republic of)
زاگرسیان
۱۷:۴۹ ۰۲ مرداد ۱۴۰۲
آفرین ،بدون شک افزایش استانها به صرفه جویی در وقت و عمر و هزینه های مردم منجر خواهد شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۸ ۰۲ مرداد ۱۴۰۲
آقای رئیس جمهور شما اقتصاد را تقویت کن مردم خودشون بلدن راهشو
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۴ ۰۲ مرداد ۱۴۰۲
گوشت وارداتی ارزان قیمت چی شد.هیچی توبازار نیست مخصوصا شهرستان ها .الان گرانی گوشت سربه فلک زده کاملا ناتوان هستیم برای خرید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۷ ۰۲ مرداد ۱۴۰۲
خودت را جای دامدار بیچاره بگذار که زحمت عمرش را باید یا قاچاق به کشورهای مفت خور همسایه شود و یا ارزان در بازار داخلی فروخت
هر چند در صورت رعایت نکردن قیمتها توسط تولیدکنندگان داخلی باید واردات هم برای کنترل بازار صورت گیرد
آخرین اخبار