کلاهبرداری اینترنتی در استان اصفهان، از ابتدای سال تاکنون ۵۹ درصد نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش یافته است.

رئیس پلیس فتای استان اصفهان گفت:علت عمده وقوع این جرایم در پایگاه‌های الکترونیکی پذیرنده تبلیغات و صفحات اجتماعی به علت نبود استاندارد فروش است.


سرهنگ سید مصطفی مرتضوی با اشاره به اینکه میزان کشف جرایم سایبری در چهار ماهه امسال نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۴ و هشت دهم درصد افزایش یافته است، افزود: کلاهبرداری اینترنتی در صدر جرایم قرار دارد.


رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات استان اصفهان با اشاره به اینکه برداشت غیر مجاز از حساب‌ها در ردیف دوم جرایم سایبری استان است، گفت: وقوع جرایم برداشت غیر مجاز از حساب ۴۵ و هشت دهم درصد افزایش داشته که عمده علل آن ارجاع به نشانی‌هایی الکترونیکی آلوده ایی که از طریق آن می‌توان به داده‌های پایگاه یا صفحۀ دیگری دست یافت، است.


او اضافه کرد: همچنین تماس با شهروندان با عنوان برنده مسابقه یا قرعه کشی و دریافت رمز یک بار مصرف آنان، از دیگر علل افزایش جرایم برداشت غیر مجاز از حساب است.


سرهنگ مرتضوی افزود: در چهار ماه اخیر با رصد پلیس ۱۸ میلیارد تومان از پول‌هایی که کلاهبرداران از حساب مردم برداشت کرده بودند، کشف و ضبط شده و طبق روال قانونی در حال بازگشت به حساب مالباختگان است.


او با بیان اینکه مزاحمت در گذشته جزو فراوان‌ترین جرایم استان اصفهان بوده است گفت:، اما در چهار ماهه امسال ۶۳ درصد کاهش یافته همچنین دسترسی غیر مجاز ۳۲ درصد، انتشار تصاویر خصوصی با رقم منفی ۱۲ درصد و نشر اکاذیب با حدود هشت درصد از جمله جرایمی است که طی این مدت در استان کاهش یافته اند.


سرهنگ ادامه داد: رصد جرایم برخط در فضای مجازی ۹۰ و نیم درصد و نسبت به پارسال ۲ برابر شده است؛ همچنین نظارت و پایش صنوف الکترونیمی ۳۹ درصد افزایش یافته است.


رئیس پلیس فتای استان اصفهان افزود: در چهار ماهه امسال، ۱۳ هزار پاسخگویی و چهار هزار و و ۳۶۷ فقره مسدود سازی سیم‌کارت‌ها، لینک‌های آلوده و کارت‌های بانکی که با آن‌ها پولشویی انجام می‌شده انجام شده است.


او از مردم خواست که به شایعه و اخبار کذب در خصوص صدور سریع گذرنامه در فضای مجازی توجه نکنند و صدور و دریافت گذرنامه را از مراجع رسمی پلیس +۱۰ و پلیس گذرنامه درخواست کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.