معاون آموزش و پژوهش سازمان اورژانس کشور گفت: از ظروف پلاستیکی روشن برای مایعات داغ نذری استفاده نکنید.

حسن نوری ساری معاون آموزش و پژوهش سازمان اورژانس کشور گفت: کسانی که در ایام محرم و صفر غذای نذری توزیع می کنند باید بدانند که از ظروف پلاستیکی روشن برای مایعات داغ  نباید استفاده کنند.

به گفته وی، اگر فردی علائم سرماخوردگی دارد باید مراسم عزاداری را به صورت مجازی و از طریق رسانه ملی دنبال کند.

او بیان کرد: افرادی که در طبخ غذای نذری و تهیه آن شرکت می کنند حتما باید به طور مرتب دست های خود را با آب و صابون شست‌وشو دهند و حتما در هنگام کار از دستکش استفاده کنند. افرادی که دچار دل پیچه و اسهال هستند باید از  طبخ غذا پرهیز کنند.

نوری ساری ادامه داد: مواد غذایی که به صورت کنسرو شده هستند را قبل از سرو باید در دمای ۱۰۰ درجه به مدت ده دقیقه جوشاند تا سموم احتمالی در آن از بین برود. افراد با توجه به گرمای هوا باید در نگه‌داری مواد غذایی توجه لازم را داشته باشند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۱۴ ۰۲ مرداد ۱۴۰۲
از حلال بودن منابع مالی نذری هم باید مطمئن شد خیلی مهم است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۰ ۰۱ مرداد ۱۴۰۲
غذا باید اول مقداری سرد بشه بعد بکشن
آخرین اخبار