به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، مردم خیر و نیکوکار در پخش نذورات در دهه اول محرم باید مسائل بهداشتی را به صورت دقیق رعایت کرده تا از انتقال احتمالی آن ها به کرونا پیشگیری شود.
طبخ نذورات در ایام محرم باید در محیطی کاملا بهداشتی انجام گیرد و از ورود افراد متفرقه و غیر آشپز به داخل مکان تهیه غذا جلوگیری شود دست اندرکاران تهیه مواد غذایی باید اصول بهداشتی و دستورالعملها را به صورت دقیق رعایت کنند.
مواد اولیه برای تهیه غذای نذری باید از مراکز معتبر انجام شود و اگر گوشتی جهت تهیه غذای نذری تهیه میشود باید از کشتارگاههای تحت نظر سازمان دام پزشکی و وزارت بهداشت انجام شود.
مواد غذایی خام و پخته در کنار یکدیگر نباید ذخیره و انبار شود و از روغن یکبار بیشتر برای تهیه غذای نذری و سایر موارد اولیه استفاده نشود. شیر به مدت پنج دقیقه حتما جوشانده شودو سبزیجات باید به دقت با مواد ضد عفونی شست و شو داده شوند.
انتهای پیام/