فرماندار شهرستان نیر در دیدار با سرپرست اداره کل دامپزشکی استان اردبیل گفت: نگاه فرمانداری به حوزه فعالیت‌های دامپزشکی نگاه حمایت گری، همکاری و هم افزایی است.

علیرضا حسینی افزود: سلامت و امنیت غذایی را از الویت‌های اساسی جامعه می‌دانم و معتقدم دستگاه‌های حوزه سلامت و امنیت غذایی از جمله دامپزشکی باید از همه لحاظ مورد حمایت قرار گیرند.

فرماندار شهرستان نیر افزود: در بازدید‌های میدانی با فعالیت‌های دامپزشکی آشنایی داشته و به  مسائل، مشکلات و کمبود‌های دامپزشکی با توجه به حجم و گستردگی کار‌ها آگاه هستم.

حسینی با بیان اینکه در حوزه پدافند غیر عامل در قالب کارگروه امنیت غذایی از آزمایشگاه پیشرفته دامپزشکی و بخش‌های مختلف مجموعه دامپزشکی بازدید داشته ام خاطر نشان کرد: در تضمین سلامت و تامین امنیت غذایی جایگاه دامپزشکی بسیار کلیدی و اساسی است.

فرماندار شهرستان نیر با اشاره به تنگنا‌های اعتباری گفت: همه ما در قبال سلامت عمومی مردم  متعهد و مسئولیم و تا جائیکه  در توان فرمانداری باشد از دامپزشکی حمایت می‌کنم.

سرپرست اداره کل دامپزشکی استان در ابتدای این دیدار ضمن ارائه گزارش مبسوطی از خدمات  دامپزشکی در حوزه‌های مختلف وظایف اصلی و حاکمیتی بر ضرورت حمایت فرمانداری در اجرای طرح‌های مبارزه با بیماری‌های دامی تاکید کرد.

دکتر مهدی فیضی با اشاره به فعالیت‌های شبانه روزی و خدمات سلامت محور دامپزشکی گفت: با افتخار می‌گویم  جزء دستگاه‌های معدودی  هستیم که برای ارائه خدمات در سخت‌ترین شرایط و آلوده‌ترین محیط کاری و در روستا‌ها و مناطق صعب العبور و کوهستانی به  سراغ  تولید کننده  می‌رویم تا خدمات دامپزشکی ارائه کنیم.

این مقام مسئول دامپزشکی استان نقش دامپزشکی در مبارزه با بیماری‌های مشترک بین انسان و دام را  یادآور شد و با اشاره به بیماری مشترک و خطرناک تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و استان اردبیل به عنوان یکی از کانون‌های این بیماری در کشور از فرماندار خواست ضمن حمایت همه جانبه از دامپزشکی به صورت ویژه به موضوع ورود کنند.

سرپرست اداره کل دامپزشکی خاطر نشان کرد: تقویت و افزایش اعتبارات دامپزشکی در خدمت به محروم‌ترین و آسیب پذیرترین اقشار جامعه به عنوان بهره برداران و خدمات گیرندگان دامپزشکی علاوه بر اجرو قرب الهی و معنوی تاثیر شگرفی در ارتقاء سلامت و بهداشت عمومی جامعه داشته و با افزایش اعتماد عمومی موجب افزایش سرمایه اجتماعی نظام می‌شود.

دکتر فیضی در پایان سخنانش گفت: تمام تلاش خویش را بکار گرفته ایم تا بتوانیم با تلاش‌های شبانه روزی و جهادگونه  و حمایت حداکثری از جامعه خدمات گیرندگان دامپزشکی زمینه توسعه پایدار امنیت غذایی را فراهم آوریم و در این راه نیازمند تعامل، همکاری و هم افزایی بین بخشی هستیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.