رئیس پلیس فتا خوزستان گفت: مجرمان سایبری با استفاده از نرم افزار‌های رسید ساز جعلی، ضمن وانمود کردن واریز وجه به حساب فروشنده، کالا را دریافت و در حالی که هیچ وجهی به حساب خریدار واریز نکرده از فروشندگان کلاهبرداری می‌نمایند.

سرهنگ علی حسینی رئیس پلیس فتا استان خوزستان گفت: فروشندگان به هیچ عنوان قبل از اطمینان از واریز وجه خرید کالا را به خریدار تحویل ندهند.

به گفته او برخی از تبلیغ کنندگان کالا دستگاه کارتخوان بانکی نداشته و در زمان تحویل کالا به صورت کارت به کارت فروش می‌کنند.

سرهنگ حسینی گفت: این افراد حتما قبل از تحویل کالا به فرد خریدار از واریز وجه به حساب بانکی خود مطمئن شوند و بهتر است شماره کارت بانکی را بدهند که پیامک آن فعال باشد.

این مقام مسئول گفت: فروشندگان هنگام دریافت پیامک واریز وجه مطمئن شوند که پیامک از سرشماره بانک مربوطه باشد و پیامک از شماره‌های شخصی نباشد.

رئیس پلیس فتا خوزستان می‌گوید: فروشندگان علاوه بر فعال سازی سامانه پیامکی حساب‌های بانکی خود، باید اینترنت بانک خود را نیز فعال کنند که در صورت تاخیر ارسال پیامک بتوانند از طریق اینترنت بانک از واریز و برداشت وجه از حساب بانکی خود مطمئن گردند. همچنین در صورت مواجه و یا مشاهده موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir یا با شماره ۰۹۶۳۸۰ بخش فوریت‌های پلیسی در میان بگذارند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۱۶:۱۸ ۱۸ تير ۱۴۰۲
برای اطمینان کار بانکها میتونند یک کد رمر ۶ رقمی به مشتریان بدهند ،هنگامی که مشتری پیام اول را دریافت میکند شامل ۳ رقم اول این کد باشد ،اگر درست بود مشتری در ادامه با جواب به شماره بانک با پیامک ۳ رقم دوم را بفرستد و در صورتی که پیامک اول از بانک باشد که مثلا یاک جوابیه تایید بدهند و اگر نبود بانک پیام خطر بفرستد چون پیام اول را خود بانک میداند که نفرستاده،با وجود کلمپیوتر و نرم افزارهای مدرن و کارامد و هوش مصنوعی این یک چیز پیش پا افتاده هست ،
البته بانکهای اروپایی دستگاهی شبیه ماشین حساب کوچک تعبیه کرده اند که کد ریدر میگن ،برای هر تراکنش بانکی یک کد به موبایل پیامک میشه و صاحب حساب باید این کد را با کد ریدر به بانک پس بفرستد اگر تایید شود ان تراكنش بانکی درست هست که بسیار مطمین هست ،
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۵ ۱۸ تير ۱۴۰۲
متن اشتباه نیست؟؟به جای فروشنده نوشتید خریدار>>ضمن وانمود کردن واریز وجه به حساب فروشنده، کالا را دریافت و در حالی که هیچ وجهی به حساب× خریدار واریز نکرده از فروشندگان کلاهبرداری می‌نمایند.