محمدمهدی فداکار در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان کرمان با اشاره به اینکه ۲۵ درصد وصولی حقوق دولتی سهم معادن استانها، باید برای جبران خسارت جادهای ناشی از بهرهبرداری از معادن و فعالیتهای صنایع معدنی به استان برگردد، گفت: در این زمینه نمایندگان مجلس باید پیگیری جدی انجام دهند.
او به بدهی دستگاههای اجرایی به دستگاههای خدماتی نیز اشاره کرد و عنوان کرد: این دستگاهها مهلت دارند تا دو ماه آینده بدهی خود را تسویه و در خصوص تملک داراییهای استان نیز دستگاهها باید جدیتر ورود پیدا کنند.
استاندار کرمان با تاکید بر اینکه دستگاههای اجرایی گزارش جذب اعتبارات خود را در جلسه آینده ارائه کنند، بیان داشت: در خصوص جذب تملک دارایی وضعیت بهتر شده، اما نیازمند پیگیری بیشتر دستگاهها هستیم.
فداکار افزود: رئیس جمهور در خصوص مولدسازی تاکید داشتند لذا دستگاهها بدون هیچ توجیهی باید این موضوع را پیگیری و انجام دهند.
محمدرضا وحیدی سرپرست سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان نیز در این جلسه گفت: در خصوص اعتبارات تملک دارایی و سرمایهای، تمام دستگاههای استان باید با وزارتخانه مربوطه ارتباط گرفته و اعتبارات خود را پیگیری کنند.
او با اشاره به اینکه وضعیت استان از محل درآمدهای عمومی در سال جاری، ۳۲ هزار میلیارد تومان است، افزود: اعتبارات هزینهای طی امسال، یک هزار و ۷۵۰ میلیارد تومان و جمع کل مصارف در سال ۱۴۰۲، بیش از ۶ هزار میلیارد تومان است.
وحیدی با بیان اینکه تملک استانی ما نسبت به پارسال همانند کل کشور کاهش پیدا کرده، افزود: اعتبارات ۳ درصد نفت استان از ۵۰۵ میلیارد تومان به یک هزار و ۳۱۱ میلیارد تومان معادل ۱۶۰ درصد افزایش پیدا کرده است.
او تصریح کرد: استان کرمان رتبه چهارم تملک دارایی، رتبه هفتم اعتبارات هزینهای و رتبه پنجم رشد اعتبارات هزینهای را به خود اختصاص داده است.
وحیدی با اشاره به وضعیت جذب و مانده حساب دستگاههای اجرایی استان، افزود: مجموع اعتبارات تملک نقدی دستگاهها ۲ هزار و ۶۳۶ میلیارد تومان مانده تملک دارند که اقدامی انجام نشده است.
او با اشاره به فرآیند پیشنهادی و اولویتبندی توزیع اعتبارات سال ۱۴۰۲، بیان داشت: ۲ هزار و ۹۷۰ میلیارد تومان اعتبارات نفت استان است و از طرف دیگر تعداد ۲ هزار و ۳۴۵ پروژه در استان وجود دارد که بر اساس اولویت و پیشرفت فیزیکی، تامین اعتبار خواهیم کرد تا به اتمام برسد.