حجت الاسلام محمود حسینی گفت: در کنار هیاتهای فوق، بیش از ۲ هزار دسته شاه حسین گویان نیز در آذربایجان شرقی فعال است که اغلب آنها برای اجرای برنامههای دهه امامت و ولایت که از سوی تبلیغات اسلامی تدارک دیده شده است، اعلام آمادگی کرده اند.
وی اظهار کرد: با توجه به اعلام آمادگی صورت گرفته از سوی این تشکلهای مرتبط با مجموعه تبلیغات اسلامی پیش بینی میشود بیش از یک هزار موکب در دهه امامت و ولایت در نقاط مختلف استان برپا شود که این اقدام تنها محدود به روز عید غدیرخم نخواهد بود.
حسینی "هر هیأت، یک موکب" را شعار اصلی برنامههای عید غدیر در آذربایجان شرقی اعلام و اظهار کرد: به دنبال بالفعل کردن حداکثری ظرفیتهای مردمی و تحرک بخشی به تشکلهای دینی و مذهبی هستیم و بر همین اساس هر هیأت، یک موکب از شعارها و رویکردهای اصلی ویژه برنامههای عید غدیر و دهه امامت و ولایت تعیین شده است.
وی برگزاری جشن چند کیلومتری را از ویژه برنامههای عید غدیر در تبریز اعلام کرد که این جشن در حدفاصل خیابان امام خمینی تا میدان آبرسان تبریز برگزار خواهد شد و برپایی مواکب و ایستگاههای صلواتی متعدد، غرقهها و ایستگاههای مخصوص کودکان و نوجوانان، برگزاری برنامههای متنوع فرهنگی از جمله اجرای گروههای سرود و همایش پیاده روی از برنامههای پیش بینی شده برای برگزاری هرچه باشکوهتر این جشن چند کیلومتری در مهمترین عید شیعیان است.
حسینی با تاکید بر لزوم اجرای برنامههای محله محور در امور دینی و فرهنگی، گفت: بر همین اساس تلاش میشود هر مسجد و هیأت در محله خود اقدام به برپایی یک موکب و ایستگاه صلواتی کند و به این ترتیب جشنهای دهه امامت و ولایت در سطح همه شهرها و محلات و مناطق مختلف برگزار شود و علاوه بر این چندین پویش و مسابقه نیز برای این ایام پیش بینی شده که پویش اطعام غدیر از جمله آنهاست.
وی با بیان اینکه عید غدیر از مهمترین اعیاد مسلمانان و به ویژه شیعیان است، گفت: بر همین اساس باید این عید با شکوهتر برگزار شود و برنامه ریزیهای لازم برای اجرای برنامههای ویژه این ایام تا روز مباهله یعنی ۲۴ ذی الحجه مصادف با ۲۲ تیر صورت گرفته و بلافاصله پس از این روز فضاسازیهای محیطی و شهری به طور کامل تغییر و برای استقبال از عزاداریهای ایام محرم و سوگواری سید و سالار شهیدان مهیا خواهد شد.