هدایت عظیمی فرمعاون امور اجتماعی بهزیستی کهگیلویه و بویر احمد گفت: بچه باید زرنگ باشه و خرج خودشو در بیاره از باورهای فرهنگی و تاریخ موثر بر شکل گیری کودکان کار است.
عظیمی فرد با اشاره به دلیل کار برای تفریح و سرگرمی توضیح داد: برنامه ریزی مناسب و موثر برای اوقات فراغت همه کودکان پیش بینی نشده و کودکان کار استان بخش زیادی از درآمد خود را در گیم نتها و سایر مکانهای بازی و سرگرمی هزینه میکنند.
وی مهاجرت (از روستا به حاشیه شهرها)، درآمد پایین خانوده"، "سطح پایین تحصیلات خانواده" و "نبود سرپرست اصلی" (همچون زندان، جدایی، اعتیاد، بیماریهای اعصاب و روان و فوت) از دیگر عوامل حضور کودکان کار در خیابان دانست.
معاون امور اجتماعی بهزیستی با برشمردن راهکاری پیشگیری و کاهش کودکان کار توضیح داد: تدوین قوانین مستحکم در حمایت از خانوادهها و توزیع متوازن ثروت چه در سطح کلان و استانی همینطور برنامه ریزیهای اقتصادی و عمرانی با نگاه اجتماعی یا پیوست اجتماعی طراحی و تدوین شوند
وی اظهار داشت: توسعه، تجهیز و تقویت اورژانش اجتماعی و مراکز حمایتی کودکان کار برای مداخله در این آسیب از دیگر فعالیتهای موثر بر کاهش و کنترل کودکان کار خیابانی است.
عظیمی فر توجه ویژه به توسعه روستا ها، چرا که اغلب کودکان کار از روستاهای محروم استان مهاجرت کرده و در حاشیه شهرها سکونت کردند که آسیبهای اجتماعی را باعث میشوند و توجه به حاشیه شهری و برنامههای محله محوری در این حاشیهها ضروری است.
وی بیان کرد: طراحی یک برنامه جامع و همه جانبه ملی اوقات فراغت کودکان در حاشیهها و کانونهای بحران برای کنترل همه جانبه این پدیده شوم از اولویتها است.
عیمی فر اظهار داست:همراهی و همگرایی دستگاههای مسوول با سازمان بهزیستی برای ایفای وظایف قانونی (در خصوص کودکان کار) که بر ذمه آنها تصریح شد.
وی بیان کرد: افزایش سرانههای اعتباری تعریف شده برای بهزیستی که بتواند این آسیبها را مدیریت و کنترل کند چرا که اعتبار تخصیص یافته برای کودکان کار بسیار ناچیزو پاسخگوی برنامه ریزی اثرگذار نخواهد بود از دیگر راه کارها است.