سید عباس میراحمدی گفت: عمده محصولات لبنی استان از دام سنگین تامین میشود و نیاز مازاد استان به کارخانجات لبنی دیگر مناطق صادر میشود.
وی افزود: در سال ۱۴۰۱ حدودا ۳۰۹ هزار تن تولید شیر خام از دام سنگین و ۲۷ هزار تن تولید گوشت قرمز داشتیم.
میراحمدی ادامه داد: بخش عمده تولید دام سبک مربوط به حوزه گوشت است و این نوع دام نقشی در تامین شیر ندارد.
بیشتر بخوانید
وی اضافه کرد: بخش عمده محصولات لبنی استان چهارمحال و بختیاری از دام سنگین تامین میشود و به غیر از مصرف محلی به کارخانجات خارج از استان منتقل میشود.
میراحمدی گفت: استان در طول سالیان مختلف در زمینۀ تولید گوشت در کشور دارای رتبۀ خوبی بوده است، با توجه به داشتن جایگاه مطلوب در زمینۀ تولید گوشت، در طول چهار دهۀ گذشته، میزان تولید گوشت استان حدود ۹ برابر شده و بیش از ۸۰۰ درصد افزایش تولیدگوشت قرمز در این منطقه رقم خورده است.
وی افزود: بیش از ۲۱ درصد از کل تولیدات کشاورزی چهار محال و بختیاری مربوط به دام و طیور است. این در حالی است که ۳۴ درصد از درآمد بخش کشاورزی مربوط به فروش تولیدات دام و طیور است، به عبارتی ۳۴ درصد از کل درآمد بخش کشاورزی مربوط به همین ۲۱ درصد تولیدات دام و طیور است.