مسعود بدرطالعی، دبیر مراسم بزرگداشت شکرانه حضور در حاشیه هجدهمین دوره این آیین ویژه تجلیل از استاد محمود رحمان نژاد گفت: شکرانه حضور از سال ۱۳۷۹ نخستین بار با نکوداشت شاعر گیلانی، استاد رحمت موسوی کلید خورد.
او افزود: هجدهمین آیین شکرانه حضور به پاس سالها تلاش بیوقفه و خالصانه استاد محمود رحماننژاد در عرصه هنر خوشنویسی به بزرگداشت این هنرمند برجسته گیلانی اختصاص یافت.
دبیر مراسم بزرگداشت شکرانه حضور به خدمات ارزنده و شایان این استاد و هنرمند متعهد گیلانی در عرصه هنر خوشنویسی اشاره و تصریح کرد: استاد محمود رحمان نژاد ضمن اینکه شاگردان زیادی را آموزش داده و تربیت کرد، در طول سالیانی که نائب رئیسی انجمن خوشنویسان ایران را برعهده داشت، خدمات و آثار ارزشمندی به ویژه در حوزه تحول و پیشرفت این هنر ناب و جایگاه خوشنویسی و خوشنویسان از خود بر جای گذاشت.
هنر خوشنویسی امنیت و آرامش جامعه را فراهم میکند
استاد محمود رحمان نژاد نیز در این آیین با تشکر از همه دست اندرکاران این مراسم با بیان اینکه قبول شرکت و برگزاری این مراسم برایم سخت بود، گفت: فقط به این دلیل قبول کردم که برپایی چنین آیینهای برای هنر و هنرمند، میتواند برای نسل جوان انگیزه بخش باشد.
به گفته او، هنر امنیت ایجاد میکند، در این زمینه فعالیت فرهنگی صورت گیرد، هیچ چیزی امنیت بخش تر از هنر وجود ندارد و یک حکومت را بدون هنر نمیشود حکمرانی کرد.
نائب رئیس پیشین انجمن خوشنویسان ایران افزود: هنر آرامش و نشاط ایجاد میکند؛ آنچه که امروز جامعه ما نیاز دارد، محیط سالم و مثبت در این هنر حاکم است.
در این مراسم ضمن اهدای تندیس هنر انقلاب اسلامی و لوح سپاس به استاد محمود رحمان نژاد از سوی حوزه هنری گیلان، به پاس سالها تلاش و کوشش استاد در عرصه هنر و هنرمندپروری هدایایی از سوی برخی اعضای انجمن خوشنویسی از شاگردان و همچنین هدیه ویژهای شامل انگشتری آستان قدس رضوی به این هنرمند گیلانی تقدیم شد.