به طور میانگین از هر یک هکتار ۳۵ تُن محصول سیب‌زمینی در چهارمحال و بختیاری برداشت می‌شود.

روح‌الله سعیدی مدیر زراعت جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه امسال شش هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی استان زیر کشت سیب‌زمینی می‌رود، گفت: تا کنون شش هزار و ۳۰۰ هکتار از این مقدار کشت شده است.

وی با اشاره به اینکه به طور میانگین از هر یک هکتار ۳۵ تُن محصول سیب‌زمینی برداشت می‌شود، افزود: پارسال پنج هزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی استان به زیر کشت سیب‌زمینی رفت.


بیشتر بخوانید


سعیدی اضافه کردد: کشاورزان ما در کاشت و برداشت محصول سیب‌زمینی حرفه‌ای هستند و همچنین بذر مصرفی در چهارمحال و بختیاری عاری از هر گونه آفت و ویروس می‌باشد از این رو پتانسیل استان از نظر تولید این محصول بالا است.

وی ادامه داد: ۶۰ درصد سیب‌زمینی استان در بازار‌های داخلی به فروش می‌رسد و ۴۰ درصد دیگر به استان‌های مجاور ارسال می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.