فریبرز کرمی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمانشاه گفت : سایت در ۲ بخش در قالب طرح جامع پایانه و سایت موقت در حال اجراست.
فریبرز کرمی افزود: طرح جامع پایانه این سایت در کمتر از یکماه به پایان رسیده است و برای اجرای آن تاکنون ۱۱ میلیارد تومان هزینه شده است.
وی اضافه کرد: با توجه به سخت گذر بودن این منطقه پیش بینی شده است ۲ جاده موازی احداث شود که بخش مسافری از شمال پایانه و جدا از بخش باری و بخش باری هم در جنوب این سایت ایجاد خواهد شد.
علیرضا حیدری سرپرست فرمانداری پاوه در آیین بازگشایی این مرز از تاثیر بازگشایی مرز شوشمی بر تعاملات اقتصادی ایران و عراق و خصوصا استانهای کرمانشاه و حلبچه یاد کرد و گفت: بازگشایی این مرز که مطالبه جدی مردم دو منطقه بود، حاصل رایزنی و دیپلماسی گسترده است.
وی افزود: بازگشایی مرز شوشمی روی مسافران، مزایای اقتصادی، فرهنگی، گردشگری و … فراوانی برای پاوه، منطقه اورامانات و استان کرمانشاه دارد.
به گفته سرپرست فرمانداری پاوه، با بازگشایی این مرز مردم دو منطقه میتوانند در نهایت امنیت از این مرز عبور کنند.
حیدری با بیان اینکه موافقتهای اولیه برای بازگشایی مرز شوشمی از هفتم خرداد امسال حاصل شد، تاکید کرد: طی یک ماه اخیر با تلاشهای شبانه روزی توانستیم زیرساختهای اولیه برای تردد مسافر از مرز شوشمی را فراهم کنیم.
سرپرست فرمانداری پاوه از مزایای این مرز یاد کرد که فاصله آن تا پاوه ۴۵ کیلومتر و تا حلبچه ۳۵ کیلومتر بوده و دسترسی مناسبی بین دو استان ایجاد میکند.
حیدری پیشبینی کرد، در مراحل اولیه شاهد تردد روزانه ۵۰ تا ۱۰۰ مسافر از این مرز باشیم، اما این آمادگی وجود دارد که برای عبور هر تعداد مسافر خدمات ارائه دهیم.
وی ساعت کاری فعلی مرز را نیز هشت صبح تا ۱۷ عصر اعلام کرد و افزود: چنانچه تردد مسافر بیشتر باشد، امکان افزایش ساعت کاری مرز هم وجود دارد.
سرپرست فرمانداری پاوه همچنین از تردد روزانه حدود ۱۶۰ کامیون باری از مرز شوشمی هم یاد کرد و گفت: تردد مسافری و باری هیچ تعارضی با یکدیگر ندارد .