فضل الله رحمتی گفت: در گذشته برای صدور پروانه کسب مراحل و بروکراسیهای اداری زیادی باید طی میشد که در حال حاضر محدودیتهایی که قبل از صدور پروانه کسب بود، برداشته شده است.
وی تصریح کرد: به نسبت سرانه جمعیت در کشور که به ازای هر ۳۸ نفر یک واحد صنفی وجود دارد، در شهرکرد به ازای هر ۱۸ نفر یک واحد صنفی است.
بیشتر بخوانید
رحمتی ادامه داد: بیش از ۹٠ درصد واحدهای صنفی تبصره یک ماده ۱۰۰ اظهار نامه ارائه دادهاند که بر اساس آن میانگین پرداخت مالیات در سبد اصناف پایین است و فشاری بر کسبه وارد نمیکند.
وی به ساماندهی ساعت کار نانوایان نیز اشاره کرد و گفت: ساماندهی ساعت کار نانوایان از سال ۱۴٠٠ بر عهده جهاد کشاورزی است، سازمان صمت نیز کار نظارت را بر عهده دارد.
وی یادآور شد: ساماندهی اتحادیه میوه و تره بار نیز برعهده شهرداری است که تا کنون چند نقطه برای عرضه مستقیم میوه و تره بار مشخص شد که با این کار قیمت میوه و سبزی در شهرکرد تا حدودی کاهش پیدا میکند.