محمود زین الدینی با اشاره به اینکه به منظور اجرای وظایف و تحقق اهداف سازمان دامپزشکی کشور برای تامین فراوردههای خام دامی سالم و لزوم نظارت بر روند تولید تا عرضه این نوع محصولات برای مصرف انسان بر کلیه موارد بهداشتی و شرعی کشتار دام و طیور از سوی کارشناسان این شبکه و مسئولان فنی در کشتارگاههای دام و طیور در سطح شهرستان نظارت انجام میگیرد، گفت: از ابتدای سال تاکنون بر کشتار بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه طیور زنده و ۳۶ هزار و ۶۰۰ راس دام سبک و ۳ هزار راس دام سنگین نظارت بهداشتی صورت گرفته است.
او با اشاره به اینکه نظارت بر کشتار هم از نظر بهداشتی و هم شرعی برای تامین غذای سالم یکی از اولویتهای کاری دامپزشکی است، افزود: از ابتدای سال تاکنون علاوه بر ورود فراوردههای خام دامی تازه و منجمد از خارج از شهرستان، بیش از ۳ هزار تن گوشت مرغ و بیش از ۱ هزار و ۲۰۰ تن گوشت قرمز از طریق کشتارگاههای دام و طیور این شهرستان برای مصرف و با نظارت دقیق و جدی دامپزشکی وارد بازار شده است.
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان با اشاره به اینکه فعالیت کلیه مسئولان فنی بهداشتی در کشتارگاههای طیور، مراکز بسته بندی، کارخانجات دام و طیور و سایر مراکز به صورت مداوم ارزیابی میشود، بیان داشت: مسئولان فنی بهداشتی سهل انگار و اهمال کار در انجام وظایف محوله بعد از دریافت ۲ تذکر از سوی شبکه دامپزشکی شهرستان به نظام دامپزشکی معرفی می شوند و با آن ها تسویه حساب خواهد شد.
او با بیان اینکه کشتار و عرضه غیرمجاز دام و طیور در خارج از کشتارگاهها سبب انتقال و شیوع بیماریهای تهدید کننده از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو میشود، گفت: شهروندان بایستی برای تامین فراوردههای خام دامی مورد نیاز خود به مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی مراجعه کنند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف در این خصوص با شماره ۳۴۳۲۱۳۴۳۶۶ شبکه دامپزشکی تماس حاصل کنند.