در راستای ماده ۵ آیین نامه ساماندهی عشایر و نیز مصوبه آموزشی و فرهنگی عشایر در استانداری فارس و به منظور بهره گیری از ظرفیتهای بنیاد شهید و در راستای توسعه و تعالی جامعه عشایری، آئین انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک چهارجانبه بین اداره کل امور عشایر استان فارس، اداره کل بنیاد شهید استان فارس، سپاه عشایر فارس، آموزش و پرورش عشایر فارس، با حضور سردار بیانی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس، دکتر کریمی مدیرکل امور عشایر فارس، سرهنگ شکوهی فرمانده سپاه عشایر فارس و مهندس رضازاده مدیر آموزش و پرورش عشایر فارس در محل اداره کل بنیاد شهید استان فارس برگزار شد.
عبدالحمید کریمی مدیرکل امور عشایر فارس با اشاره به تاریخ و قدمت زندگی عشایری در کشور و استان فارس و همچنین دلاورمردی ها، ولایت مداری، فرهنگ شهادت پروری، حفاظت و صیانت از مرزها و... در طول تاریخ پرافتخار عشایر استان گفت: یکی از نیازهای امروز عشایر درکنار مسائل اقتصادی، اشتغالزایی، خدمات رسانی و... توجه به مسائل فرهنگی، اجتماعی است که با توجه به پشتوانه غنی عشایر استان فارس باید در راستای اشاعه فرهنگ، آداب، سنن و... عشایر و ثبت و ضبظ آنها از تمام ظرفیتهای دستگاههای اجرایی همچون بنیاد شهید بهرهمند شد.
سردار بیانی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: عشایر از فرصتهای بی بدیل در کشورمان میباشند و باید از این فرصت بهرهمند شد. وی در ادامه افزود اگر بطول تاریخ چه در زمان دور و چه در تاریخ معاصر بنگریم، در مناطق زاگرس نشین که عشایر حضور داشتند هیچگاه دشمنان برای ضربه زدن به میهمن مان موفق نبوده اند و این یک نمونه از حضور فعال این جامعه مولد، امنیت آفرین، غیورو... میباشد که خود منشاء خیرات فراوانی بوده است و از همین رو مدیون از خود گذشتگیهای عشایر هستیم.
او گفت: از زمان پیروزی انقلاب تا به امروز عشایر بعنوان یک جامعه پویا و فعال در عرصههای مختلف حضور داشته اند که یکی از عرصههای بزرگی که عشایر در آن افتخارآفرینیهای بیشماری داشتند جنگ ۸ سال دفاع مقدس بوده است وی در ادامه گفت شهدا منبع شجاعت، غیرت، ولایتمداری و... بوده اند که با تمرکز بر خصوصیات عشایر متوجه میشویم که عشایر همگی دارای این صفات اند و لذا نسبت به سایر جوامع قرابت بیشتری با روحیه شهادت و شهدا دارند که وظیفه ما اشاعه این فرهنگ غنی است.