فرماندار شهرستان کهک گفت: ۱۰ روستای این شهرستان که در منطقه‌ای ییلاقی واقع شده و از آب و هوای مناسبی برخوردار است ظرفیت ایجاد خانه‌های بوم گردی را دارند.

علیرضا گلچین پور گفت: در هر دو بخش فردو و مرکزی شهرستان کهک ظرفیت‌های خوبی برای ایجاد بوم گردی‌ها وجود دارد و باید زیرساخت‌های لازم برای این امر ایجاد شود.

او ادامه داد: در بخش فردو ظرفیت برای ایجاد بوم گردی‌ها بیشتر است و از ۱۰ روستای مذکور هشت روستا در بخش فردو و ۲ روستا در بخش مرکزی وجود دارد.

فرماندار شهرستان کهک با اشاره به اینکه هم اکنون ظرفیت بوم گردی‌ها در شهرستان کهک محدود است عنوان کرد: هم اکنون در نقاط بالادستی شهرستان کهک در منطقه وسف و مجتمع ملاصدرا از جمله بوم گردی‌های فعال در این شهرستان هستند.

گلچین پور با اشاره به نحوه اعطای تسهیلات دولتی به متقاضیان ایجاد بوم گردی‌ها گفت: اعطای تسهیلات بستگی به طرح دارد که چه مقدار برای تکمیل آن پیش بینی شده باشد.

فرماندار کهک افزود: در روستا‌های وشنوه، دستگرد و میم قرار است بزودی پنج مجتمع بوم گردی ایجاد شود.

او ادامه داد: با توجه به شرایطی که طرح دارد معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری پرونده تسهیلات مورد نیاز را در کارگروه تسهیل امور اقتصادی بررسی خواهد کرد.

فرماندار شهرستان کهک تاکید کرد: خانه‌های بوم گردی تاثیر زیادی در اقتصاد منطقه کهک دارند، چون ماندگار مسافر را بیشتر می‌کنند و منطقه در کار‌های اقتصادی و گردشگری رونق می‌گیرد.

شهرستان کهک در فاصله ۳۰ کیلومتری مرکز شهر قم دارای ۲ بخش مرکزی و فردو است. جمعیت ثابت این شهرستان ۳۰ هزار نفر و جمعیت متغیر آن تا ۸۰ هزار نفر تخمین زده می‌شود.

با مصوبه هیات دولت و پیگیری‌های استاندار وقت قم در اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ تشکیل شهرستان‌های جدید کهک و جعفریه در استان قم تصویب شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.