فردین رحمان نژاد معاون توسعه، بهره برداری و سرمایه گذاری شرکت ساماندهی گزارشی از اقدامات انجام شده برای ساخت و بهره برداری از جایگاههای سوخت شامل اسناد فرادستی واگذاری کار به این شرکت، اقدامات انجام شده از زمان واگذاری مأموریت تا زمان انعقاد و ابلاغ قراردادهای ساخت و بهره برداری از ۲۰ جایگاه سوخت کوچک مقیاس را ارائه داد.
رحمان نژاد ضمن تشریح اقدامات و مذاکرات صورت گرفته با مناطق ۲۲ گانه، سازمانها و شرکتهای شهرداری جهت تامین زمین، و همچنین برگزاری جلسات متعدد با سازمانها و ادارات خارج از مجموعه شهرداری تهران برای تسریع صدور مجوزهای ۱۶ گانه مورد نیاز برای شروع عملیات اجرایی اشاره کرد.
جعفر تشکری هاشمی رییس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران در این نشست با اشاره به مصوبه سال گذشته شورای شهر در خصوص تامین جایگاههای سوخت کوچک مقیاس در همه مناطق شهر تهران، برخی ملاحظات همچون تسهیل مقررات و دستورالعملهای مربوط به سرمایه گذاران بخش خصوصی در این پروژه، ایجاد شرایط رقابتی میان شرکتها و سرمایه گذاران و مذاکره با شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی برای جلب همکاری بیشتر آنان را نیز در این جلسه مطرح کرد.
وی با بیان این که مدیریت شهری موظف به حل مشکلات شهر است، گفت: طی سالهای گذشته نیاز به جایگاههای جدید سوخت احساس میشد که این امر در دوره جدید مدیریت شهری مورد توجه قرار گرفته است و این نیازمند این موضوع است که با ایجاد شرایط مناسب بخش خصوصی را به رفع نیاز شهروندان ترغیب کنیم.
عضو شورای شهر تهران تاکید کرد: برای معرفی زمینهای مناسب برای احداث جایگاههای سوخت به ظرفیتهای سازمانها و شرکتهای شهرداری تهران توجه کنید، ظرفیتهایی مانند پایانههای تاکسیرانی و اتوبوسرانی میتوانند بخش عمدهای از نیاز شهر به جایگاه سوخت را رفع کند.
در انتهای این نشست سعید بیگی، مدیرعامل شرکت ساماندهی هم با اشاره به پیچیدگی روند اخذ مجوز برای احداث جایگاهای سوخت کوچک مقیاس اظهار کرد: اقدامات خوبی در این حوزه انجام شده است و با توجه به این موضوع ساخت ۱۱۰ جایگاه سوخت نیازمند همکاری بخشهای مختلف شهرداری تهران و نهادهای دولتی بیرون شهرداریست و علاوه بر آن توزیع یکسان آنها در تمامی مناطق جزو موارد مهمی است که نیازمند برنامه ریزی دقیق و رفع موانع پیش رو میباشد.