دکتر پیرعلی گفت: برای احداث کلین روم زیست فناوری در چهارمحال و بختیاری یک هزار مترمربع زیربنا با بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای ایجاد این محل نیاز است.
به گفته وی؛ اتاق تمیز یا کلین روم محیطی است که مقدار آلایندههای زیست محیطی همچون گرد و خاک، ذرات معلق و بخارهای شیمیایی در آن بسیار کمتر از حد معمول است. طراحی این اتاقها به گونهای است که با برخورداری از سیستمها و تجهیزات مدرن وظیفه دارند تا ورود هر گونه آلودگی را به دقت کنترل کنند. این اتاق که فضاهای محافظت شدهای برای جلوگیری از ورود آلایندههای مختلف است، در صنایع مهمی همچون داروسازی، تجهیزات پزشکی و سلول درمانی کاربرد دارد.
رئیس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری با بیان فعالیت حدود ۲۰۰ هسته و شرکت فناور در این استان گفت: ۵۵ درصد این واحدها به تجاری سازی تولید محصول و فروش رسیده اند و ۴۰ درصد نیز بصورت نوپا درحال فعالیتند.
دکتر پیرعلی در نشست با ناظران وزارت بهداشت با تقدیر از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در حوزه تحقیقات و فناوری طی دو سال اخیر افزود: راه اندازی پارک علم و فناوری حوزه سلامت در استان لازم و ضروری است.
وی اضافه کرد: با تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت از طریق پارکهای علم و فناوری میتوان در راستای اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی، پاسخگویی به نیازهای جامعه و تولید ثروت گام برداشت.