جلسه شورای هماهنگی مدیران دستگاههای تابعه وزارت اقتصاد در استان آذربایجان شرقی بهریاست سیداحسان خاندوزی، برگزار شد.
وزیر اقتصاد خطاب به مدیران دستگاههای تابعه این وزارتخانه در استانها با یادآوری اینکه این واحدها نقطه تماس با فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان در استانها هستند تأکید کرد: آنچه در دایره اختیارات هست و شما میتوانید در استانها نقش متفاوتی را ایفا بکنید، مواردی است که قانونگذار در اختیار شما قرار داده است و میتوانید استفاده کنید.
وی با اشاره به ابلاغیه وزارت اقتصاد و رئیسجمهور و تخلفاتی که گاه به بازرسی وزارتخانه گزارش میشود، گفت: برای نمونه درباره اعتبارسنجی برای وامهای خرد تکلیف مشخص است اما بعضاً گزارش میرسد که در استانها موارد متعدد بهخلاف این آییننامه عمل میشود که به قصور همکاران شما در شبکه بانکی بازمیگردد که چهره شبکه بانکی دولت را مخدوش میکند و این قابل قبول نیست.
وزیر اقتصاد خاطرنشان کرد: از معاون جدید امور بانکی، بیمه و شرکتهای دولتی وزارتخانه هم خواستم هر موقع که افراد این شرایط را احراز داشتند و توانستند از این مجموعه مصوبات استفاده کنند، شبکه بانکی درنگ نکنند و رئیس شعبه متخلف را برکنار کنند چرا که باعث بیاعتباری ابلاغیه و مصوبات میشود.
وی ادامه داد: در همه این موارد برای اینکه آقایان نگویند تکلیف مالایطاق است، اعضای هیئت مدیره بانک را مکلف کردیم که در این زمینه اقدام کنند.
وزیر اقتصاد گفت: مسئله دیگری که گزارشات متعدد از تخلف آنها میرسد، مسئله مربوط به بخشش 6درصدی است که در سطح شعبه بدون نیاز به کسب تکلیف باید انجام گیرد تا زمانی که تولیدکننده اصل و سود را برگرداند و بانک از 6 درصد جریمه بگذرد.
خاندوزی یادآور شد: مصداق سوم موضوع اقاله است و شما آقایان وظیفه دارید که اجرا و عدم اجرای آن را بررسی و پایش کنید و در نشست شورای اداری استان گزارش کنید و بهطور مصداقی اجتهاد نکنید چرا که شما در مقام اجرای چیزی هستید که در هیئت مدیره بانک تصمیم گرفته شده و درخواست دولت و وزارت اقتصاد است.
وی افزود: انتظار میرود این موارد به بهترین نحو در سطوح و لایههای اجرایی پیگیری شود، حداکثر کمک را بکنید تا بتوانیم در تنگنایی که سیاستهای کنترل نقدینگی و اصلاح ترازنامه بانکها با آن مواجه هستند در عمل به آنچه گفته میشود بهعنوان خواسته دولت جامه عمل بپوشانیم.
اگر متخلف اند.
محاکمه و مجازات.....
اگر کسی، شخصی باشد و متخلف، اون رو چجوری برکنار میکنید؟!
قرار نیست هر مدیر،، مسئول یا کارمندی متخلف باشد او را برکنار کرد!!!
اگه اینجوری پیش بره،،، همه تخلف میکنند، بار خودشون رو میبندند و آخرش هم برکنار...!!!
چه راهکارهایی بلدید!
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر
خدا وکیلی کدام کارمندان اداره جات دیگری مثل کارمندان بانکها کار می کنند..ساعت ورود مثل دیگه؟ داره ها وارد اداره می شوند. ولی ساعت خروج معلوم نیست..و هیچ وقت صندلی کاریش را نمی تواند خالی کند..وافعا دستشان درد نکنه..اگر سخت گیری هم می شود بخاطر بد قولی خوده مشتریان است، بیایم یک سر سوزن به خودمان بزنیم..ویک جوال دوز به دیگران...بروید اقساط معوقه بانکها را نگاه کنید..بعد متوجه قضایا می شوید......
فقر مردم، ناشی از کارکنان ادارات است!!!
شخصی که در شهرداری کرمانشاه اختلاس کرده بود، آزاد شد!!!!!
مبلغ جزئی حدود 100 میلیون تومان جریمه شد!
بعد از مدت کوتاهی کل اموالش را به نام مهریه به خانمش بخشید و طلاق صوری!!!
وقتی بانکها فاسد و فساد انجام میدهند یقین داریم که اقای وزیر شما در راس فاسد هستید
البته فردا در مقام و پستی بهتر و پردرآمدتر خواهند بود.
این همون چیزیه که من درموردصحبت کرده بودم
بیماری روانی کودکان ایرانی ""
این جنایت خانواده هاست که ازچشم وهم چشمی وازدواج تجملی واشرافی شروع وبه این جنایت ختم شده
تو اول برو مشکل خودت (چند قطبی) را درمان کن ، نمی خواد ادای روانپزشک در بیاری.
از تعداد مثبت و منفی ها زیاد خوشحال نباش ، غیر از اونی که خودت می زنی ، بقیه ش قابل توجه نیست.
جلب نظر کردن با اراجیف نویسی در فضای مجازی یک ناهنجاری اجتماعی ست که متاسفانه عرف شده و بیماری های روانی مانند اختلال های دو قطبی و عدم کنترل شخصیت را تشدید می کند.
مکان خاصی را مشخص کنید.
شماهاگفتید که در دانشگاهها،،، فقط!!!
محلی باشد برای آزادی بیان...
خب مردم که همه دانشجو نیستند.
یکی به عملکرد بانک ها و وام و... اعتراض داره!
یکی به شهرداری ها...
یکی به مسائل بیمه و درمان و...
رفتار کارکنان و...
بی توجهی ادارات به ارباب رجوع و...
برو هزار میلیارد اختلاس کن، نه ضامن میخواد، نه مدرک!