مدیر جهاد کشاورزی سبزوار با اشاره به اینکه این شهرستان از قطب های تولید زیره خراسان رضوی است، گفت: امسال میزان تولید این محصول به سبب خشکسالی ۱۵ درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.

علی اصغر امانیان گفت: با توجه به کاهش نزولات آسمانی، امسال ۸۰۰ تن زیره سبز از سطح هزار و ۶۰۰ هکتار کستزار این شهرستان برداشت شده است.

وی تصریح کرد: زیره سبز این شهرستان، به عنوان طلای سبز غرب خراسان، به دلیل کیفیت، مرغوبیت بالا و جایگاه ممتاز صادراتی به ویژندی جهانی تبدیل شده است.

امانیان اظهار داشت: وجود کارخانه های زیره پاک کنی و عصاره گیری و همچنین تاجران فعال در زمینه تولید و عرضه این محصول در سبزوار، سبب شده زیره سبز در اقتصاد سبزوار سهم چشمگیری و این شهرستان نیز در این خصوص در استان و کشور نقشی ممتاز داشته باشد.

مدیر جهاد کشاورزی سبزوار گفت: راه اندازی ایستگاه تحقیقات زیره در سبزوار یکی از عوامل تاثیرگذار در ویژند کردن این محصول بوده است و از سویی با راه اندازی واحد فرآوری این محصول، زمینه فرآوری بخشی از این محصول فراهم شده است.

"زیره"، گیاهی کم‌آب‌طلب است که با توجه به شرایط خشک و کم آبی منطقه سبزوار، مورد توجه کشاورزان این خطه است.

این محصول از گذشته دور به عنوان یک گیاه دارویی مورد استفاده بوده و افشره آن خاصیت ضد باکتریایی دارد.

سبزوار در ۲۳۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.

برچسب ها: خشکسالی ، تولید زیره
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.