مهسا فرزان، دبیر اجرایی نخستین رویداد مد و رسانه با اشاره به برگزاری این رویداد بیان کرد: بنده با توحه به تجربه تقریبا ۱۲/۱۱ سالهای که در حوزه مد داشته ام و همواره این ضعف رسانه در مد را حس میکردم. به همین دلیل، تصمیم گرفتیم چنین رویدادی داشته باشیم با این هدف که در حوزه رسانه مد و لباس استانداردسازی شود تا بتوانیم مد و محصول اسلامی را به درستی در کشور و حتی جهان معرفی کنیم. از اینرو، این رویداد برای اولین بار برگزار میشود و محوریتهای واقعا جذابی دارد که فکر میکنم هم برای اهالی مد و لباس و هم برای رسانه مد که شامل محتوا، عکاسی تبلیغاتی، بلاگری تخصصی مد اسلامی و... بسیار کاربردی و جذاب باشد.
فرزان گفت: ما یک پیش نشستی برای ۲۳ خردادماه داریم که نشست رسانهای و فراخوان این رویداد است که در وزارت ارشاد برگزار میشود و ان شاءالله بعد از آن، دوستان میتوانند از طریق درگاههایی که اعلام میشود ثبت نام کنند و در ۱۸ تیرماه، در موزه ایرانشناسی در خدمت همه علاقهمندان خواهیم بود و در آن جا با فضاسازیهای جدید و دکور مخصوص هر محوریت رویداد، رقابت جذابی با حضور اساتید و منتورها خواهیم داشت. چون به دنبال این هستیم که بتوانیم سبک و مجموعه جدیدی در حوزه مد اسلامی و همچنین، معرفی محصول در قالب رسانه مد معرفی کنیم و رقابت جدید و جذابی را داشته باشیم.
او ادامه داد: افرادی که در فضای مجازی در حوزه مد اسلامی به فعالیت میپردازند را شناسایی و از آنها دعوت میکنیم تا در این رویداد حضور داشته باشند و صفحههای مجازی برخی از آنها هم که در طول این مسیر دو ماهه در کنار ما هستند بستری است برای آشنایی با دیگر دوستانی که علاقه دارند در این حوزه به ما بپیوندند و پیش بینی ما تا سقف ۹۰۰ – ۸۰۰ اثری است که به سمت این رویداد سوق داده میشوند.
دبیر اجرایی نخستین رویداد مد و رسانه با اشاره به ایده های این رویداد مطرح کرد: درمورد ایدهها باید بگویم که چند محوریت دارند. یکی از آنها، محصول اسلامی (مد اسلامی)، محوریت دوم، عکاسی و معرفی محصول در قالب عکس و محوریت سوم، ساخت تیزر و کلیپ تبلیغاتی برای یک محصول و محوریت چهارم، مدل ارائه محصول یعنی فروش آن و برندینگی است که در دل فروش وجود دارد و محوریت آخر هم، موضوع محتوای مجازی ویژه فروش مجازی است که این مخصوص افرادی است که آنلاین شاپ دارند. یعنی ما خودمان را فقط محدود به تولیدکنندگان و فروشندگان نکردیم و طبقه بندی را بزرگتر درنظر گرفتیم تا اگر کسی آنلاین شاپ دارد و علاقهمند به فعالیت در این حوزه است از این فرصت استفاده کند.
او گفت: برای شرکت کنندگانی که وارد عرصه رقابت میشوند جوایزی را درنظر گرفته ایم و بستری را هم ایجاد میکنیم تا بتوانند خودشان را رشد دهند. چون با توجه به این که وقت میگذارند و ایده میدهند برای ما ارزشمند است و این که آینده آنها برای ما مهم است و هدف نهایی ما صرفا برگزاری یک رویداد نیست و در کنار این دوستان هستیم و حتی پایان سال، دوباره یک رویداد بزرگتر داریم که میتوانیم آنها را به عنوان چهره سال به ویژه در حوزه مد اسلامی معرفی کنیم و از ظرفیت آنها در جشنواره مد و لباس فجر که رویداد مهم مد و پوشاک کشور است استفاده کنیم و در راستای اهدافی که خود جشنواره فجر دنبال میکند پیش برویم. چون طبیعتا جشنواره نمیتواند همه ظرفیتها را در دل خود بگنجاند و به همین خاطر، نگاه تخصصی به این موضوع داریم و برگزاری این پیش رویدادها برای این منظور است تا جشنواره متفاوتی را داشته باشیم.
فرزان افزود: برگزاری رویدادهای مد و رسانه و لباس عاشورایی با نظارت مستقیم کارگروه مد و لباس کشور و ذیل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار میشوند که همه اینها باعث میشوند تا در چارچوب مشخصی کار کرده و هدف مشخصی را دنبال کنیم. یعنی این رویدادها منتهی به خود جشنواره میشوند. چون جشنواره، بزرگترین بستر برای رقابت فعالان مد و لباس کشور است و به آنها انگیزه میدهد و باعث میشود تا دوستان این حوزه به دنبال ایدههای خلاقانه باشند و از آن در صنعت مد و لباس و در بستر جامعه استفاده کنند تا از این طریق، حرفی برای گفتن داشته باشند و اصالت و تمدن خود را در پوشاک ایرانی اسلامی نشان دهند.