سومین کنگره و نمایشگاه محصولات بیوتکنولوژی پزشکی و صنایع وابسته، در تهران آغاز به کار کرد.

اکبر عبداللهی اصل رئیس هیأت مدیره انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات بیوتکنولوژی پزشکی ایران، در افتتاحیه این کنگره گفت: در هشت ماه گذشته تجربیات دو کنگره قبلی مورد توجه قرار گرفت تا در کنگره سوم محقق شود.

وی با عنوان این مطلب که برای دانشجویان داروسازی تور‌های بازدید از صنعت پیش بینی شده است، افزود: ما اول راه هستیم و می‌طلبد با تلاش بیشتری در ادامه مسیر، گام برداریم.

در ادامه، امیرعلی حمیدیه دبیر علمی سمینار تخصصی ژن سلول بافت در سومین کنگره ایران بایو، گفت: در کشور ما بایوتکنولوژی با محصولات زیست فناورانه تعریف شده است. در حالی که محصولات بایو، متنوع هستند و قرار است متنوع‌تر هم بشود.

وی افزود: مطالبه مردم در آینده نزدیک، پزشکی بازساختی است. اگر کشور ما در ۵ سال آینده به سمت پزشکی بازساختی نرود، مثل پزشکی افغانستان خواهیم بود.

در این مراسم، مدال افتخار به هاله حامدی فر به جهت سال‌ها تلاش در عرصه تحقیق و تولید دارو‌های بیوتکنولوژی، اعطا شد.

۴ میلیارد دلار صرفه جویی ارزی حاصل از تولید داروهای بایوتک

فریدون مهبودی، در سومین کنگره ایران بایو، افزود: پیش بینی می‌شود تا سال ۲۰۳۰، فروش دارو‌های بایوتک در دنیا به ۹۰۰ میلیارد دلار برسد.

وی گفت: با پدیده جدیدی در درمان مواجه خواهیم شد که هزینه زیادی به بیمار و دولت تحمیل خواهد کرد.

مهبودی با اشاره به تولید ۳۶ دارو و واکسن بیوتکنولوژی در کشور، افزود: ۱۵ دارو و واکسن در مرحله تحقیق و توسعه شرکت‌ها قرار دارد.

وی از فعالیت ۴۵ شرکت در حوزه دارو‌های بایوتک در کشور خبر داد و گفت: دهه هفتاد و هشتاد، دوران طلایی دارو‌های بایوتک برای ایران بود.

مهبودی ادامه داد: در وزارت بهداشت همواره از سال ۷۵ کمیته پزشکی بیوتکنولوژی را داشتیم و هیچ وقت تعطیل نشد. خواسته ما این است که شورای عالی بیوتکنولوژی دوباره احیا شود.

وی گفت: اگر امروز در شرایط مناسبی به لحاظ تولید دارو‌های بایوتک قرار داریم، ناشی از حمایت ۳۰ ساله است.

مهبودی افزود: ۴ میلیارد دلار صرفه جویی ارزی حاصل از تولید دارو‌های بایوتک داشته ایم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار