جعفری تسهیلگر بنیاد برکت شهرستان اشکذر گفت: رویکرد اصلی بنیاد برکت، اشتغالزایی و توانمندسازی اقتصادی در مناطق محروم و روستایی است، این بنیاد به تمام کسانی که ساکن در مناطق شهری و روستایی این شهرستان متقاضی ایجاد اشتغال باشند تسهیلات قرضالحسنه پرداخت میکند.
او تسهیلات در حوزه شهری مشاغل تولیدی و کارگاهی و در مناطق روستایی در زمینههای طرحهای پرورش دام، زنبورداری، پرورش طیور، طرحهای کشاورزی (کشت گیاهان دارویی، یونجه و ...)، پرورش ماهی، پرورش قارچ، طرحهای مشاغل فنی و خدماتی و مشاغل کارگاهی خرد و کوچک تولیدی را از جمله طرحهای تحت حمایت بنیاد برکت در شهرستان اشکذر ذکر کرد.
جعفری گفت: کلیه متقاضیان تسهیلات قرضالحسنه اشتغالزایی در مناطق روستایی به دهیاریها و در مناطق شهری به فرمانداری و اداره صنعت معدن تجارت مراجعه کنند.
تسهیلگر بنیاد برکت شهرستان اشکذر بیان کرد: برای اطمینان از راه اندازی کسب و کار و جلوگیری از انحراف تسهیلات پرداختی، بازدیدهای دورهای از سوی تسهیلگران و مجریان بنیاد انجام میشود.
جعفری در خصوص فعالیتهای بنیاد برکت در راستای اشتغالزایی در شهرستان اشکذر گفت: طی دو سال فعالیت این بنیاد چهارصدطرح از طریق بنیاد برکت برای توسعه اشتغال شهرستان به بانکها معرفی شدند.