فرشبافیان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اسکو هدف از برگزاری این دوره آموزشی را بازآموزی و آموزش صحیح دستگاههای هوشمند خرید برای نانوایان عنوان کرد و گفت:در صورت استفاده صحیح و درست دستگاههای هوشمند خرید، سهمیه ارد نانوایان و در کل سهمیه ارد و نان شهرستان پایش شده و بصورت مناسب و متوازن توزیع خواهد شد.
وی تعداد نانوایان شرکت کننده در این دوره آموزشی را حدود ۲۲۰ نانوا برشمرد و افزود: با برنامه ریزیهای انجام گرفته پخت نان در ساعات مختلف روز در کل شهرها و روستاهای تابعه متناسب با نیازها انجام گرفته و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اسکو با اشاره به گردشگرپذیر بودن منطقه توزیع و رعایت ساعات پخت در ساعات و نقاط مختلف شهرستان را ضروری دانسته و بر افزایش کیفیت و کمیت نان استحصالی تاکید کرد.
فرشبافیان گفت:هرگونه کم فروشی و عدم رعایت بهداشت و عدم رعایت ساعات پخت شناسایی شده و به تعزیرات حکومتی معرفی خواهند شد.