در مراسمی دستگاه آزمون راکتوری کاتالیست اتیل اکساید با حضور مسئولان دانشگاه بین المللی امام خمینی و مرکز رشد رونمایی شد.
این دستگاه که توسط شش تن از دانشجویان در مدت ۹ ماه طراحی و ساخته شده دارای سه راکتور است و قابلیت انجام سه آزمون همزمان بر روی سه کاتالیست را دارد.
یکنواختی بیشتر دما با استفاده از حمام نمک مذاب و قابلیت تعیین و انتخاب پذیری کاتالیست و امکان اتصال به دستگاه GC جهت انجام تحلیل گاز از دیگر مزایای این دستگاه دانش بنیان است. دستگاه آزمون راکتوری کاتالیست اتیل اکسید همچنین دارای تل سرد حاوی آب جهت به دام انداختن اتیلن اکسید است و از رویه های ایمنی متنوعی برخوردار است.
رسول جلوخانی عضو هیئت مدیره شرکت هوشمند زیست سپهر در خصوص دیگر ویژگی های این دستگاه گفت: این دستگاه قابلیت دریافت برنامه دلخواه کاربر جهت ایجاد شیب های دما، دبی گاز و فشار راکتور را دارد.
وی افزود: تغییر عملکرد جهت تست سایر کاتالیستهای گازی از دیگر مزایای این دستگا است که توسط دانشجویان توانمند کشورمان طراحی و بومی سازی شده است.
به گفته جلوخانی خرید این دستگاه از خارج بیش از ۲۰۰ هزار دلار هزینه دارد که دانشجویان جوان وخوش فکر استان قزوین با کمک مرکز رشد دانشگاه بین المللی امام خمینی توانسته اند آن را با یک چهارم هزینه مشابه خارجی و کمتر از ۵۰ هزار دلار تولید کنند.
وی افزود: این دستگاه در صنعت پتروشیمی کاربرد مهم و اساسی دارد و میتواند نیازهای این صنعت به خارج را تامین کند. جلوخانی از حمایت و مساعدت مرکز رشد دانشگاه بین المللی امام خمینی برای تجاری سازی ایده های دانشجیوان تقدیر کرد.