آیت الله دری نجف آبادی گفت: در بحث نان، دولت و مجلس باید با قدرت نسبت به افزایش کیفیت آن وارد شوند.

آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در همایش گرامیداشت هفته جمعیت در دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار داشت: باید در تمام مسائل کشور از جمله جمعیت و جوانی تدبیر کرد، تدبیر نیمی از عقل و معیشت است، بحث بهره وری نیز بحث مهمی در مسائل کشور است و متأسفانه بهره‌وری در کشور ما بسیار پایین است.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی افزود: در بحث انرژی و منابع کشور وضعیت بسیار نگران‌کننده است و اگر بهره‌وری در سرمایه‌ها صورت نگیرد دچار فاجعه می‌شویم و مشکل کشور ما عدم تدبیر حکیمانه است که به راحتی در حال از بین بردن سرمایه‌های کشور است.

وی ادامه داد: در کشور ما در مصرف مواد اولیه بسیار اسراف صورت می‌گیرد، در بحث نان کشور، دولت و مجلس باید با قدرت نسبت به افزایش کیفیت آن وارد شوند و تولید نان با آرد کامل و پخت مناسب آن می‌تواند بسیاری از مشکلات غذایی کشور را حل کند.

دری نجف آبادی اضافه کرد: در بحث مسکن نیز تدبیر لازم صورت نمی‌گیرد در حالی که در کشور حدود دو میلیون مسکن خالی وجود دارد ولی همچنان در حال ساخت و ساز مسکن هستیم که این امر ریشه در تورم در مسکن دارد که خودش باعث می‌شود سرمایه‌ها به سمت ساخت مسکن به جای تولید برود.

وی با اشاره به نرخ رشد جمعیت و فرزندآوری و علل پایین بودن آن بیان کرد: در بحث جمعیت در گذشته به علت عدم مدیریت تصمیماتی گرفته شد که باعث مشکلات امروز شده است.

امام جمعه اراک افزود: نرخ زاد و ولد کشور بسیار پایین است که در آینده کشور را دچار مشکل می‌کند و یکی از مشکلات جمعیت، ازدواج است که این امر نیز نیاز به تدبیر ویژه دارد.

وی ادامه داد: فرزند عزت و شرافت انسان است و فرزند موجب سربلندی انسان و جامعه است و فرزند آوری مشکل نیست بلکه یک سرمایه است که اسلام به داشتن سرمایه با عزت تأکید کرده است.

دری نجف آبادی خاطر نشان کرد: جوانی جمعیت مؤلفه مهم اقتدار کشور و حرکت جامعه به سمت پیشرفت و قله‌های بلند است و تحقق این مهم نیاز به عزم ملی و مشارکت همه جانبه و بسیج ظرفیت‌ها دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۲ ۰۳ خرداد ۱۴۰۲
اگه دزدی ها جمع بشه وگرانی سرسام آور نباشه وبه سلامتی جامعه اندیشیده بشه همه چی درست میشه وگرنه همون آشه و همون کاسه