رئیس اداره اصناف و تشکل‌های اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: با پیگیری‌های مستمر خوشبختانه ۱۰۰ درصد اتصال مجوز‌های صنفی به درگاه ملی مجوز‌های کشور در استان کردستان انجام شده است.

عزیز محمدزاده اظهار داشت: طبق حکم ماده ۷ قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی کلیه فرآیند درخواست تا صدور همه مجوز‌های کسب و کار در سراسر کشور باید کاملا الکترونیک باشد.

او با اشاره به این مطلب که درگاه ملی مجوزها، درگاه معمولی ثبت درخواست مجوزهاست، افزود: در واقع این درگاه بستری است که متقاضی درخواست را به صورت سیستمی برای دستگاه تخصصی ارسال می‌کند.

رئیس اداره اصناف و تشکل‌های اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان بیان کرد: در بحث مجوز‌های صنفی درگاه تخصصی سامانه (سامانه نوین اصناف) است که عملیاتی از جمله صدور یا رد درخواست متقاضی در سامانه نوین اصناف صورت می‌پذیرد و نتایج به صورت سیستمی به درگاه ملی مجوز اطلاع داده می‌شود.

محمد زاده یادآور شد: اگر متقاضی همه شرایط و مدارک را داشته باشد می‌تواند تا ۱۰ روز مجوز‌های لازم را دریافت کند و دیگر دچار سردرگمی و اتلاف وقت نشود. ادامه خبر ...

او با اشاره به این مطلب که سامانه نوین اصناف کاملا به صورت سیستمی و هوشمند قواعد را مدیریت می‌کند، ادامه داد: لازم به ذکر است پروانه‌های جدید فایل الکترونیک هستند و اعتبار آن از طریق شناسه یکتای آن در طول شبانه روز قابل استعلام و احراز است.

رئیس اداره اصناف و تشکل‌های اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: نظارت پسینی اتحادیه‌ها همزمان با فرآیند صدور آغاز شده و اتحادیه‌های مذکور کاملا فعالانه ضمن بررسی مدارک بارگذاری شده، مشکلات مدارک نظیر ناخوانا بودن از طریق مدیریت پیامک سامانه نوین اصناف به صورت پیامکی به متقاضی ابلاغ می‌شود.

محمد زاده اظهار داشت: برابر انتشار اولین گزارش رتبه بندی عملکرد استان‌ها در صدور پروانه‌های صنفی جدید در سامانه نوین اصناف استان کردستان رتبه پنجم کشوری را دریافت کرده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.