با حضور سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم و معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهشی و فناوری، درگاه ویژه وزارت نفت در سامانه نظام ایده ها و نیازها (نان) رونمایی شد.

امید رضایی فر، سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر وحیدرضا زیدی‌فر معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری و دکتر علی نایبی معاون پژوهشی پایگاه استنادی پایش علم و فناوری جهان اسلام از درگاه ویژه وزارت نفت در سامانه نظام ایده‌ها و نیاز‌ها (نان) در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران رونمایی شد.

رضایی فر در آیین این رونمایی که در حاشیه بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران برگزار شد، گفت: این درگاه با هدف به هم رسانی تقاضا و عرضه‌ها در زمینه‌های نفتی و مسائل مربوط به آن ایجاد شده است، که هر کاربر می‌تواند ثبت تقاضا و یا عرضه کند و تقاضای مربوط به بخش خود را ثبت کند تا بتواند در راستای آن به عرضه دسترسی داشته باشد. از سوی دیگر کاربران می‌توانند برای تقاضا‌های این مجموعه عرضه و ایده‌های خود را ثبت کنند.

سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، با اشاره به یکپارچه سازی سامانه‌های عرضه و تقاضای همه وزارتخانه‌ها گفت: با عنایت به رسالت نظام ایده‌ها و نیاز‌ها (نان)، مبتنی بر ایجاد ارتباط مستقیم بین نیاز‌های جامعه، صنایع خصوصی، دولتی و پژوهشگران، شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق، پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد، همکاری مشترک بین وزارت نفت و سامانه نان در قالب ایجاد درگاه ویژه این سازمان در سامانه صورت گرفته است که در این درگاه نیاز‌ها (تقاضاهای) وزارت نفت نمایه سازی شده و ایده‌های مرتبط با هر تقاضا در قالب عرضه در راستای آن تقاضا ثبت می‌شود.

 رضایی فر در مورد تعداد نیاز‌های ثبت شده مرتبط با وزارت نفت در سامانه نان گفت: تاکنون ۱۵۰ نیاز فناورانه وزارت نفت در این درگاه نمایه شده است و از مسیر‌های طرح پژوهشی، توانمندی شرکت‌های دانش بنیان و ظرفیت پذیرش دانشجو و تعریف پارسا‌های دانشگاهی پیشنهاد‌های عرضه شده مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

شایان ذکر است بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران به عنوان بزرگترین رخداد صنعتی و تجاری ایران در این حوزه که سالانه با حضور جمع کثیری از شرکت‌های توانمند داخلی و خارجی در زمینه صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی برپا می‌گردد، فرصت بسیار مغتنمی است تا شرکت‌های فعال در این صنعت دستاورد‌ها و محصولات خود را در معرض بازدید دست اندرکاران و متخصصان این صنعت قرار دهند و با در نظر گرفتن روند تقاضای بازار‌ها و سمت و سوی رشد این صنعت، فعالیت‌ها و نوآوری‌های آتی خود را هدایت کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.