مرتضی نیازی، با بیان اینکه امروز برنامه بازدیدی با حضور مدیرعامل بنیاد برکت و همکاران ستاد اجرایی فرمان امام(ره) از طرحهای اشتغالزایی منطقه سیستان و بلوچستان داشتم، گفت: منطقه سیستان وبلوچستان شامل پنج شهرستان زابل، زهک، هامون، نیمروز و هیرمند است که از تعدادی از طرحهای اشتغالزایی این مناطق بازدید خواهد شد.
او ادامه داد: بنیاد برکت از سال ۹۷ به این منطقه با توجه به شرایط مختلف ورود و اقدام به فعالیت کرده است که خوشبختانه برنامههای اشتغال محور در این منطقه رو به رشد بوده است.
نیازی با بیان اینکه بنیاد برکت با شبکه تسهیلگری ۲۰ نفره در این پنج شهرستان اقدام کرده است، افزود: بنیاد برکت و شبکه تسهیلگری بنیاد علاوه بر مناطق روستایی به شهرها و حاشیه شهرها هم ورود کرده و اشتغالزایی را در این بخش انجام داده است. در سال گذشته در این پنج شهر نزدیک به ۲۰۰۰ طرح اشتغالزایی اجرا شده است. همچنین با توجه به خشک سالی این منطقه مشاغلی سازگار با آنها در نظر گرفته شده است.
معاون بنیاد برکت گفت:صنایع دستی هم در این منطقه گستردگی دارد چراکه این منطقه از این لحاظ غنی است و مشتریان مخصوص به خود را دارد. همچنین محصولات غذایی و سنتی این منطقه مشتریهای مخصوص خود را دارد که در سطح این منطقه میتواند کمککننده باشد. سنگتراشی هم در این منطقه میتواند کمک کننده باشد و طبق بررسیهای صورت گرفته مردم این استان پتانسیل ورود به این بخش را دارند که استقبال خوبی هم تاکنون انجام شده است.
نیازی با اشاره به اینکه طرح جدیدی در حوزه البسه و خیاطی با عنوان طرح تابان را اجرایی کردهایم و در این زمینه با بخش خصوصی وارد عمل شدیم، افزود: افرادی که علاقهمند در حوزه تولید البسه هستند را شناسایی کرده و آموزشهای لازم را به این افراد داده و بعد از طی شدن دوره کارورزی این افراد میتوانند کارگاه تولیدی خود را با دریافت تسهیلات از بنیاد برکت راهاندازی کنند.
بر اساس اعلام روابط عمومی بنیاد برکت، نیازی افزود: ما سعی کردیم شرکتهای تجاری که دارای نام و نشان معتبر هستند را پای کار بیاوریم و این اقدامات از مهمترین برنامههای بنیاد برکت در استان سیستان و بلوچستان است و طبق پیش بینیهای که انجام دادهایم امیدوار هستیم بیش از ۲۵۰۰ طرح را در شهرستانهای شمالی استان و این منطقه عملیاتی کنیم.